Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Κόντρα στην Τουρκία η εθνική γυναικών χαντμπολ στη Μίκρα

Την Τουρκία υποδέχεται αύριο (15:30) στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη η εθνική χάντμπολ των γυναικών, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο του 5ου ομίλου και είναι ο τρίτος για τις δύο ομάδες, οι οποίες ως τώρα μετράνε ήττες από τα φαβορί για την πρόκριση, Σερβία και Ισπανία.
Βέβαια, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε και στα δύο αυτά ματς με μεγάλες διαφορές (45-18 από τη Σερβία και 32-14 από την Ισπανία), ενώ αντίθετα η Τουρκία πάλεψε και τα δύο παιχνίδια, γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βέλιμιρ Πένιοβιτς, έχει επιλέξει για τον αγώνα αυτό τις εξής 15 παίκτριες: Σοφία Δημητρίου, Ιωάννα Φωτιάδου, Ελισσάβετ Μάστακα, Ειρήνη Παπάζογλου (Αρης Θεσ.), Αθανασία Στρατάκη (Αναγέννηση Βύρωνα), Βαρβάρα Παρασκευαϊδου (Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Ελένη Ποιμενίδου, Πανδώρα Κόρρα, Αννα Στράτου (ΑΣΕ Ορμή), Ευρώπη Βαφειάδου, Στέλλα Βασιλειάδου (Αρίων Πτολεμαϊδας), Μάρθα Λογδανίδου, Φραγκούλα Παπανικολάου (Νέα Ιωνία), Λαμπρινή Τσάκαλου, Βάγια Μπαλάφα (Αναγέννηση Αρτας). Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τάρας Κουζ και Βίκτορ Ζόμπα από την Ουκρανία.

Να σημειωθεί ότι η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων ήταν πέρυσι, στους Μεσογειακούς της Πεσκάρα, όπου η Τουρκία επικράτησε εύκολα με 35-19. Το 2008, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η εθνική είχε γνωρίσει την ήττα με 40-29 επί ολλανδικού εδάφους (στο Εμεν).

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου το Μεγάλο Σάββατο (3/4,19:00GR) στη Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...