Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Κοσμοσυρροή στον φιλικό αγώνα προς τιμήν του Φάνη Χριστοδούλου

Παρουσία περίπου 2.000 ατόμων που βρέθηκαν το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στο κλειστό της Αρτάκης στη Νέα Σμύρνη η ΚΑΕ Πανιώνιος τίμησε τον Φάνη Χριστοδούλου, τον «αιώνιο μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ.
Οι «κυανέρυθροι» διοργάνωσαν φιλικό αγώνα προς τιμή του σπουδαίου αθλητή που τίμησε για χρόνια τη φανέλα της ομάδας και η συγκίνηση ήταν μεγάλη τη στιγμή που ο Φάνης μπήκε στο παρκέ. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου βετεράνων Ελλάδας, Σάκης Τζαλαλής κάλεσε τη μητέρα του Χριστοδούλου, Ελένη, για να βραβεύσει τον γιο της και όλοι όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο χειροκροτούσαν όρθιοι τον «Μπέμπη», ο οποίος με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά του.

«Όταν έπαιζα, για τους δικούς μου λόγους, δεν ήθελα να έρχονται στο γήπεδο οι γονείς μου. Είναι οξύμωρο, αλλά αυτή πια είναι η πιο όμορφη στιγμή μου, παραλαμβάνοντας ένα βραβείο από τη μητέρα μου» τόνισε συγκινημένος.

Στη συνέχεια, φόρεσε τα αθλητικά του και έπαιξε (έστω και για λίγο) με τους παλιούς του φίλους. Ο φιλικός αγώνας ήταν μεταξύ βετεράνων παικτών που φόρεσαν τη φανέλα του Πανιώνιου και αθλητών φίλων του Φάνη.

Αναλυτικά με τη φανέλα του Πανιώνιου έπαιξαν οι: Φάνης Χριστουδούλου, Χρήστος Χριστοδούλου, Σγουρός, Χουγκάζ. Μποσγανάς, Καράγκουτης, Γέλιτς, Κωσταντώνης, Κορωναίος, Δρελιώζης, Λινάρδος, Φωσσές, Παύλου,Τσικίμης, Παπαδάκης, Σολωμός, Καραμανώλης, Σαραντάκος.

Στην ομάδα των Ελλήνων βετεράνων έπαιξαν: Καζιάνης, Τόλλιας, Πρέλειβιτς Κορωνιός, Δημκακόπουλος, Αλβέρτης, Γαλακτερός, Χρυσανθόπουλος, Σκροπολίθας, Μολφέτας, Βετούλας, Ρετζιάς, Λιμνιάτης, Τζαλαλής., Παπαδάκος, Υφαντής, Καμπούρης, Κωνσταντινίδης και Γιάννης Γιαννόπουλος.

Στο παιχνίδι ο Φάνης έπαιξε για τέσσερα λεπτά, διασκέδασε με τους φίλους του, αλλά δεν χρίστηκε σκόρερ, καθώς τα τρία σουτ που επιχείρησε δεν βρήκαν στόχο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι Κικίλιας, Κώστας Πετρόπουλος, Μπακατσιάς, Καλαμπάκος, Ανδρίτσος, Σιγάλας, Παταβούκας, Μίσσας και Λαννές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...