Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Μετά το Πάσχα οι εξελίξεις στα διοικητικά του Ολυμπιακού

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος είχε συνάντηση με στενούς συνεργάτες του.
Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για τις συζητήσεις που είχε με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, με τον οποίο ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνιά για να αγοράσει επιπλέον 10% των μετοχών της ΠΑΕ (θα φτάσει στο 20%).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κόκκαλης συζήτησε και το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ αλλά και για το θέμα του προπονητή, με τον Ισπανό Ερνέστο Βαλβέρδε να παραμένει το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Πάντως, ανακοινώσεις δεν υπήρξαν και οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει μετά τις γιορτές του Πάσχα.
Έτσι , οι προβλέψεις που έλεγαν πως οι ανακοινώσεις για την συνεργασία με τον Λαυρεντιάδη θα γίνουν την Μ. Τετάρτη έπεσαν στο κενό και η μόνη ανακοίνωση που υπήρξε ήταν η εξής:
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γνωστοποιεί ότι απέστειλε σήμερα (σ.σ.: Μ.Τετάρτη) αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για την συμμετοχή του Αθλητικού Εισαγγελέα Πειραιά, ως μη όφειλε, σε δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ μέσω του οποίου διεδόθησαν ανυπόστατα γεγονότα εις βάρος της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...