Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός: Καταγγελία στη Super League


Τη Δευτέρα θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε επίσημη καταγγελία στη Super League αναφορικά με όσα έγιναν στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα καταγγείλουν την ελλιπή προστασία της αποστολής, ενώ αναμένεται να καταθέσουν και μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι το πρόβλημα που παρουσίασε ο Βασίλης Τοροσίδης, κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα με την Ξάνθη, δεν προκαλεί ανησυχία. Ο «Τόρο» στο 66’ αποχώρησε, λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, αλλά η αντικατάστασή του έγινε για προληπτικούς λόγους.

Τέλος, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ», σχετικά με τα εισιτήρια, που δεν είχαν σφραγιστεί από την Εφορία.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε σχέση με το θέμα που προβάλλεται από την τηλεοπτική ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΪ ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ελεγχθεί με προσωρινό έλεγχο από το ΔΕΚ (μέχρι 11/09), είναι σε εξέλιξη τακτικός έλεγχος των χρήσεων 2006-2009, έχει ελεγχθεί τον 03/09 από την ΔΟΥ ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ για το θέμα των εισιτηρίων και ελέγχθηκε πρόσφατα τον 03/10 από το ΥΠΕΕ χωρίς να διαπιστωθεί οποιαδήποτε παράβαση οφειλόμενη σε απόδοση ΦΠΑ εισιτηρίων.
Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι θέμα που προβάλει ο ΣΚΑΪ είναι αναληθές, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι δυσφημιστικό για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δηλώνει ότι θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον όλων εκείνων που συμμετείχαν στην διαμόρφωση και προβολή του θέματος αυτού.

Με την ευκαιρία προκαλεί εντύπωση στην ΠΑΕ και στους φιλάθλους της ο επιλεκτικός, επίμονος και συνεχής έλεγχος (είναι η μοναδική ΠΑΕ που ελέγχεται για το θέμα των εισιτηρίων - συνδέσμων) μιας ΠΑΕ που η οργάνωση, ο έλεγχος, η συνέπεια στην απόδοση φόρων (έχουν αποδοθεί φόροι ύψους 90 εκ. ευρώ από το 1993 μέχρι σήμερα) θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και όχι αντικείμενο αυθαίρετων και δυσφημιστικών δημοσιευμάτων και «ερευνών».»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...