Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι εν όψει Μακάμπι

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του τρίτου προημιτελικού της Ευρωλίγκα ανάμεσα στην Παρτιζάν και την Μακάμπι η ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι είναι ηλεκτρισμένη. Περίπου 25.000 οπαδοί της Παρτιζάν θα γεμίσουν την Beogradksa Arena και η σέρβικη αστυνομία είναι στο πόδι.
Αλλωστε, οι μετακινήσεις των παικτών της Μακάμπι γίνονται με μεγάλη προσοχή και συχνά παρατηρούνται καθυστερήσεις για την ασφάλεια των παικτών. Η Αστυνομία προσπαθεί να αποτρέψει συνάντηση των οπαδών της Παρτιζάν με το πούλμαν της Μακάμπι, ωστόσο, οι παρτιζάνοι φρόντισαν να στείλουν το μήνυμά τους.

Σε κεντρικά σημεία της πόλης έχουν στηθεί πανό με υβριστικά συνθήματα κατά της Μακάμπι, τα οποία ασφαλώς και βλέπουν οι παίκτες στις μετακινήσεις τους από και προς το γήπεδο.

Πάντως, ο Πίνι Γκέρσον δηλώνει αισιόδοξος πως η ομάδα του θα ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ σύμμαχος της Μακάμπι είναι και ένα ραβίνος, ο οποίος έχει ταξιδέψει μαζί με την ομάδα. Οι ισραηλινοί, άλλωστε, γιορτάζουν αυτές τις ημέρες το δικό τους Πάσχα και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου διασκέδασαν με παραδοσιακό τρόπο. Τραγούδησαν και διάβασαν προσευχές.

Πλέον, όμως, όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο μεγάλο παιχνίδι. Σέρβοι και ισραηλινοί καταστρώνουν τα τελευταία τους σχέδια πριν από την έναρξη του αγώνα που είναι προγραμματισμένη για τις 21:45GR.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...