Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Αισιοδοξία στην Εθνική ενόψει Ν Κορέας

Ο Οτο Ρεχάγκελ εμφανίστηκε ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Ν.Κορέα. Ο Γερμανός τεχνικός, ήταν αισιόδοξος, όπως επίσης και οι Καραγκούνης, Χαριστέας. 

«Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε και  θέλουμε να βγούμε νικητές από το γήπεδο. Προκριθήκαμε στο Μουντιάλ και αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία, γιατί η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα.Οι Κορεάτες είναι  γρήγοροι, πολύ δυνατοί , πολύ καλοί στην τακτική και αποτελεσματικοί στις ατομικές ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται. Θα δούμε τι τακτική θα εφαρμόσουμε».είπε ο Ρεχάγκελ. 

Ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης σημείωσε: «Προετοιμαστήκαμε καλά και ήρθαμε εδώ με  τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Θέλω να πιστεύω ότι  θα βγει στον αγωνιστικό χώρο η προετοιμασία που έχουμε κάνει. Η Ν.Κορέα είναι συμπαγής ως  ομάδα, έχει πολύ καλές αλληλοκαλύψεις και από το μισό του γηπέδου προς την άμυνά τους κάνουν ντουμπλαρίσματα στα μαρκαρίσματα δύο σε έναν, οπότε μοιάζουμε σ΄ αυτό το σημείο. Ο αγώνας θα κριθεί στην ποιότητα που έχει κάθε ομάδα».

Ο Αγγελος Χαριστέας πρόσθεσε: «Η ομάδα μας είναι  άξια στη διοργάνωση και ελπίζουμε σε μια καλή συμμετοχή. Έχουμε ένα πολύ καλό μείγμα από έμπειρους και νέους παίκτες.Η Ν.Κορέα  βασίζεται στο σύνολο. Έχει  μια δυναμική ώστε όλοι οι παίκτες μαζί κάνουν μια πάρα πολύ καλή δουλειά και θέλουν να είναι ίσοι στον αγωνιστικό χώρο». 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...