Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Αρσεναλ: Aνακοίνωσε τον Ζιρού

Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι επίσημα πλέον παίκτης της Αρσεναλ, με τους Λονδρέζους να ανακοινώνουν μέσω της ιστοσελίδας τους την απόκτησή του από τη Μονπελιέ.

Μετά την έλευση του Λούκας Ποντόλσκι από την Κολωνία, ο Αρσέν Βενγκέρ βλέπει την επιθετική γραμμή της Άρσεναλ να ενισχύεται ακόμα περισσότερο, με τους "κανονιέρηδες" να προχωρούν την Τρίτη στην επισημοποίηση της συμφωνίας με τη Μονπελιέ για την αγορά του Ολιβιέ Ζιρού.

Η Άρσεναλ δεν έδωσε πάντως στη δημοσιότητα καμία λεπτομέρεια για τη μεταγραφή, ούτε δηλαδή για το κόστος της αλλά ούτε και για την ακριβή χρονική διάρκεια του συμβολαίου (περιορίστηκε στο να αναφέρει πως η συνεργασία θα είναι μακροχρόνια).

"Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ στην Άρσεναλ και που είμαι μέλος μίας εκ των σπουδαιότερων ομάδων του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Είναι μία τεράστια ικανοποίηση να έρθω σε αυτό το σύλλογο και ήταν όνειρό μου από μικρό παιδί να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ήταν μαγνήτης για μένα η ποδοσφαιρική φιλοσοφία και το άγγιγμα του Αρσέν Βενγκέρ σε αυτή την ομάδα. Θαύμαζα πάντα την Άρσεναλ με τη μεγάλη ιστορία και φήμη που έχει, τώρα ελπίζω να πετύχω σπουδαία πράγματα εδώ", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ζιρού στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού. Έχει πολύ καλά φυσικά προσόντα και είναι εξαιρετικός στον αέρα".

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προσθήκη του Ζιρού, καθώς αυτή η μεταγραφή δίνει άλλη διάσταση στις επιθετικές ματς επιλογές για την νέα χρονιά".

Να σημειωθεί πως ο Ζιρού ήταν μέλος της Εθνικής Γαλλίας στο Euro 2012 ενώ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη Μονπελιέ, όπου με τα 21 γκολ σε 36 παιχνίδια στη Ligue 1 (πρώτος σκόρερ και μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος) συνέβαλε τα μέγιστα στο να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Σύμφωνα μάλιστα με τα γαλλικά ΜΜΕ, το κόστος της μετακίνησής του στην Άρσεναλ έφτασε τα 15.000.000 ευρώ, με τον 25χρονο να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...