Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

"Ντου" Κούγια στο μαγαζί του Δούρου και μήνυση

Σε έξαλλη κατάσταση ο Αλέξης Κούγιας μπήκε στο καθαριστήριο του Γιώργο Δούρου και σύμφωνα με την σύζυγο του αρχιδιαιτητή εξύβρισε την ίδια και την κόρη της. Μήνυση υπέβαλε η οικογένεια Δούρου στον Κούγια.

Η οργή του Αλέξη Κούγια για τη διαιτησία στο ματς Πλατανιάς-Παναχαϊκή δεν έχει καταλαγιάσει και την Τρίτη ήταν πρωταγωνιστής σ' ένα ακόμη... επεισόδιο.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, αφού απείλησε πως θα κατεβάσει την ομάδα Νέων στα επόμενα ματς των πλέι οφ και στη συνέχεια έβγαλε οργισμένη γραπτή δήλωση, την Τρίτη βρέθηκε στο μαγαζί του Γιώργου Δούρου.

Ο γνωστός ποινικολόγος, έκανε "ντου" στο καθαριστήριο του αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ και εξύβρισε την γυναίκα του και την κόρη του, όπως είπαν οι ίδιες, αφού ο Γιώργος Δούρος έλειπε στην Αθήνα για κάποιο σεμινάριο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "diaititis.gr" μετά το επεισόδιο, υπήρξε κόσμος που μαζεύτηκε έξω από το μαγαζί, ενώ όταν έφτασε η αστυνομία ο Αλέξης Κούγιας είχε φύγει. Η σύζυγος του Γιώργου Δούρου πάντως, κατέθεσε μήνυση στον γνωστό ποινικολόγο.

 sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...