Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Παναθηναϊκός: Παίρνει Σισόκο από Βόλφσμπουργκ

Κοντά στην υλοποίηση της δεύτερης μεταγραφής του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» παίρνουν δανεικό τον Ιμπραΐμ Σισόκο από την Βόλφσμπουργκ.

Η εφημερίδα «Wolfsburger Allgemeinen Zeitung» αποκαλύπτει το «φλερτ» του Παναθηναϊκού με τον 21χρονο ακραίο μέσο των «λύκων», ενώ και από την ΠΑΕ επιβεβαιώνουν τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μετά τον Μπαρμπαρούση, ο νεαρός από την Ακτή Ελεφαντοστού, θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή των «πρασίνων» στην τρέχουσα περίοδο, εκτός κι αν ανακοινωθεί πρώτα ο Πορτογάλος Αντρέ Πίντο από την Πόρτο.

Ο Σισόκο αναδείχθηκε από την πορτογαλική Κοΐμπρα, απ' όπου αποκτήθηκε από την Βόλφσμπουργκ έναντι 1.5 εκατ. ευρώ. Θα αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού, ενώ για την έλευσή του εισηγήθηκε πρώτος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Στη γερμανική ομάδα δεν κατάφερε να καθιερωθεί, καθώς είχε μόλις δύο εμφανίσεις στη μπουντεσλίγκα. Ο Φέλιξ Μάγκατ δεν δείχνει να τον υπολογίζει για την ερχόμενη σεζόν (το συμβόλαιό του λήγει το 2015), οπότε θα παραχωρηθεί δανεικός. Στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν είχε 19 εμφανίσεις στην Πορτογαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...