Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Αλαφούζος: "O αγώνας είναι μόνιμος"

Μετά το "πράσινο φως" από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε ότι η επιτυχία του εγχειρήματος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη συμμετοχή του κόσμου. "Δεν περιμένουμε να πάρουμε τίποτα εκτός από την επιτυχία του Παναθηναϊκού", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας επιχειρηματίας.

Αναλυτικά τόνισε:

"Είμαι αισιόδοξος. Κατ' αρχήν εμείς οι φίλοι του Παναθηναϊκού βοηθάμε χωρίς κανένα προσωπικό όφελος. Όποιοι βοηθούν το κάνουν με μοναδικό και ανιδιοτελή σκοπό να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Είναι πάρα πολύ κρίσιμο να σπεύσουμε να βάλουμε χρήματα όσο νωρίτερα γίνεται, γιατί τα έχει ανάγκη η ομάδα και ακόμα και οι μεταγραφές της θα εξαρτηθούν από την εισφορά των οπαδών μας και όλων μας.

Ήδη έχουν από επιχειρηματίες έχουμε εισφορές της τάξης των 2.5 εκατ. ευρώ. Κάνουμε κάποια έρευνα αυτή την εβδομάδα που έχει τελειώσει κατά τα 2/3, και οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα έχουμε πάνω από 40 χιλιάδες εγγραφέςp μέσα στον Ιούλιο και πως θα έχουμε μια εισροή χρημάτων της τάξεως των 12 εκατ. ευρώ μέσα στον Ιούλιο από αυτή την προσπάθεια. Μόνο προσφέρουμε και δεν περιμένουμε να πάρουμε τίποτα εκτός από την επιτυχία του Παναθηναϊκού.

Προφανώς ο Ελληνισμός της διασποράς είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της Ελλάδας και του Παναθηναϊκού. Η έρευνα που κάναμε αφορά αποκλειστικά Παναθηναϊκούς μέσα στην Ελλάδα, στόχος όμως είναι να χρησιμοποιήσουμε όλα τα sites και τα ομογενειακά μέσα ενημέρωσης για να ενημερωθούν και αυτοί. Ο αγώνας είναι μόνιμος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...