Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ο εκνευρισμός του Μπουφόν μετά τον ημιτελικό Ιταλίας-Γερμανίας [βίντεο]

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο αρχηγός της Ιταλίας Τζιανλουίτζι Μπουφόν μετά το τέλος του νικηφόρου ημιτελικού απέναντι στη Γερμανία εξαιτίας της κακής εμφάνισης της «σκουάντρα ατζούρα» στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας χρειάστηκε αρκετές φορές στο δεύτερο ημίχρονο να επέμβει και μετά το πέναλτι γκολ του Μεσούτ Οζίλ ανησύχησε πως τα «πάντσερ» θα μπορούσαν να πετύχουν το 2-2 και να οδηγήσουν την αναμέτρηση στην παράταση, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. «Αγωνιζόμαστε για κάτι μοναδικό και πολύτιμο, οπότε δεν είναι σωστό να ρισκάρουμε με την εμφάνισή μας στα τελευταία πέντε λεπτά και να παίζουμε με την φωτιά. Εάν είχαν πετύχει το 2-2, θα χάναμε στην παράταση με 9-2», δήλωσε με δόση υπερβολής ο οργισμένος «Τζίτζι» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Αγωνιζόμαστε στο Euro και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σοβαρά. Αξιολογώ πάντα την απόδοση και την συμπεριφορά και όχι μόνο τις νίκες ή τις ήττες. Είμαστε ακόμη νέοι, εκτός από μερικούς μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες στην ομάδα, οι οποίοι έχουν ακόμη να μάθουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...