Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Πανστρατιά από τον Θωμά Μαύρο για την σωτηρία της ΑΕΚ

Η εποχή του Θωμά Μαύρου στα διοικητικά της ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει, με τον παλαίμαχο επιθετικό να συγκεντρώνει γύρω του παλιούς άσους της Ενωσης στην προσπάθειά του να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο.

Μετά την συμφωνία του με τον Χρήστο Κωστή, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του γενικού αρχηγού και τον Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο νέος διοικητικός ηγέτης του «δικέφαλου» ήρθε σε συμφωνία και με τον Βασίλη Τσιάρτα για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο κ. Μαύρος εκτός από τους τρεις παλαίμαχους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» σε τρεις καίριες θέσεις στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, θα έχει στο πλευρό του σε ρόλο συμβούλων δύο θρύλους της ΑΕΚ, τον Μίμη Παπαϊωάννου και τον Κώστα Νεστορίδη.

Ο κ. Μαύρος έχει θέσει ως στόχο του την πώληση τουλάχιστον 20.000 εισιτηρίων διαρκείας και στο εγχείρημά του παίζει σημαντικό ρόλο η στήριξη του κόσμου της ομάδας, ο οποίος έδειξε να ανταποκρίνεται στο κάλεσμά του και ήδη την πρώτη μέρα πωλήθηκαν σχεδόν 500 εισιτήρια διαρκείας.

Οσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα, με την επισημοποίηση της πρόσληψης του Βαγγέλη Βλάχου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Ο 50χρονος τεχνικός με δηλώσεις του στη SportDay αναφέρθηκε στη συμφωνία του με τον Θωμά Μαύρο. «Τα βρήκαμε σε όλα με τον Θωμά. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία και είπαμε να προχωρήσουμε άμεσα για να δώσουμε μορφή στο κοινό μας όραμα. Οταν ο Μαύρος πήγε την κουβέντα στο οικονομικό, το έκοψα γιατί δεν το κάνω για τα λεφτά. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ και είμαι περήφανος που ο Θωμάς με εμπιστεύεται. Έχουμε την ίδια ΑΕΚτζίδικη φιλοσοφία. Θα είμαι εδώ για όσο μου ζητήσει. Είτε αυτό είναι για ένα μήνα είτε για ένα χρόνο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...