Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Μαύρος: "Αν δεν τα καταφέρω θα φύγω κύριος"

Σε επίσημο κατάστημα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε ο Θωμάς Μαύρος και συνομίλησε με οπαδούς της "Ένωσης" για την προσπάθεια που καταβάλλουν αυτός και οι συνεργάτες του προκειμένου να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Περίπου 100 άτομα βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου (30/06) στην μπουτίκ της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να δουν από κοντά να μιλήσουν με τον Θωμά Μαύρο. "Δεν θέλουμε να παρακαλάμε για λεφτά. Επιχειρηματίες και λοιπούς. Θέλουμε να κάνουμε μία ΑΕΚ που να παρακαλένε αυτοί να έρθουν... Είμαι εδώ με βλέπετε. Σηκώθηκα από την καρέκλα στη δουλειά μου να βοηθήσω την ΑΕΚ. Αν δεν τα καταφέρω θα φύγω κύριος" είπε ο Μαύρος.

Στην πορεία τόνισε: "Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια των διαρκείας, αλλά η πιο σημαντική βοήθεια είναι τα 20 ευρώ του καθενός. Αν δεν προχωρήσει αυτό η ΑΕΚ διαλύθηκε. Αν κάνετε τους υπολογισμούς 800.000 είμαστε θα δείτε τα νούμερα και θα καταλάβετε τι βγαίνει. Χρειαζόμαστε άμεσα περίπου 5 εκαττομύρια ευρώ και συνολικά περίπου στα 12 εκατ. ευρώ για να καθαρίσουμε άμεσα από τα χρέη. Μετά θα είμαστε πάλι στο μηδέν! Ο καθένας σας ας σκεφτεί τι μπορεί να κάνει, πως μπορεί να βοηθήσει και να αναλογιστεί πόσο αγαπάει την ΑΕΚ κι αν θέλει να υπάρχει. Αν δεν προχωρήσει αυτό εγώ θα φύγω (σ.σ. σε αυτό το σημείο υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο ζητώντας του να αναθεωρήσει...) και ο καθένας μας από εκεί και πέρα θα έχει τις τύψεις του, με την ΑΕΚ να είναι μία ανάμνηση. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα έχει αγάπη, συναίσθημα και ενότητα. Ο ΑΕΚτζής απονευρώθηκε. Δεν έχει ένταση μέσα του πια. Καμία σχέση με την ΑΕΚ που ξέραμε.
Δεν θέλουμε να βγαίνουμε έξω και να παρακαλάμε για λεφτά. Επιχειρηματίες και λοιπούς. Αλλά να κάνουμε μία ΑΕΚ που να παρακαλένε αυτοί να έρθουν... Είμαι εδώ με βλέπετε. Σηκώθηκα από την καρέκλα στη δουλειά μου να βοηθήσω την ΑΕΚ. Αν δεν τα καταφέρω θα φύγω κύριος...".

Για το γήπεδο ο Μαύρος είπε: "Το γήπεδο είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε κάποιες επαφές. Μέχρι στιγμής δεν ξέρω πολλά μόνο κάποια ενημέρωση έχω".

Για τον Νικολαϊδη ο Μαύρος είπε: "Ο Ντέμης με πήρε τηλέφωνο και το εκτίμησα πολύ. Είπε ότι θα με βοηθήσει με τη ρύθμιση του χρέους και κάποιους χορηγούς. Τώρα για το τι έγινε στο παρελθόν, δεν ξέρω, δεν ήμουν στην ΑΕΚ".

Σχεδόν μισή ώρα κράτησε η κουβέντα του Θωμά Μαύρου με τους φίλους της ΑΕΚ. Έπειτα οι περίπου 100 ενωσίτες που βρέθηκαν στο aekshop της Φιλαδέλφειας πέρασαν από το τραπέζι του Θωμά, όπου πίσω του ακριβώς δέσποζε μία παλαιά του φωτογραφία ως παίκτης να βρίσκεται σηκωμένος στα χέρια ΑΕΚτζήδων, προκειμένου να πάρουν ένα αυτόγραφό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...