Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Μπάγεβιτς: "Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει τη δυνατότητα να μείνει ψηλά"

Η ΠΑΕ Ατρόμητος παρουσίασε το μεσημέρι και επισήμως το νέο προπονητή της, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ανέλυσε τους στόχους της ομάδας και υποσχέθηκε «σκληρή δουλειά» για την πραγμάτωσή τους, υπογραμμίζοντας ότι η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

«Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει τη δυνατότητα να μείνει ψηλά. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Έφτασε δύο φορές στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά δεν τα κατάφερε και πιστεύω ότι αν πάει ακόμη μία θα κατακτήσει το τρόπαιο», είπε ο κ. Μπάγεβιτς και συνέχισε: «Πρώτος στόχος μας είναι η Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους ομίλους του Europa League. Επίσης, θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας και να είμαστε μέσα στην τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος για να συμμετάσχουμε στη διαδικασία των πλέι οφ. Θέλουμε να έχουμε μία ομάδα που θα είμαστε ευχαριστημένοι όλοι και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Όσο για το αν αποτελεί πρόκληση γι΄ αυτόν ο Ατρόμητος; «Είμαι εδώ για να δουλέψω. Είναι αλήθεια ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές. Όλοι θέλουν τον Ατρόμητο. Θα δουλέψω σκληρά, όπως σε κάθε ομάδα που πήγα. Μακάρι να είμαστε καλά και να πετύχουμε. Αν μπορούμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά, γιατί όχι; Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμη και αυτό που άλλοι δεν πιστεύουν», είπε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας των δυτικών προαστίων, Γιώργος Σπανός, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας: «Με τον κ. Μπάγεβιτς θα προσπαθήσουμε να σταθεροποιηθεί ο Ατρόμητος στα υψηλά στρώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά του σωματείου που ανέλαβε την ομάδα ένας τέτοιος προπονητής. Εκείνο που θέλουμε είναι να έχουμε μία ομάδα που θα έχει υγεία οικονομικά και ταυτόχρονα θα είναι δυνατή αγωνιστικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...