Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Στην Super League ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς πανηγυρίζει την άνοδό του στην Super League για πρώτη φορά στην ιστορία του μετά τη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΛ Καλλονής και την επικράτηση της Παναχαϊκής με 2-1 της Καλλιθέας μια αγωνιστική πριν το τέλος των play off της Football League

Για την άνοδο του Πλατανιά στην μεγάλη κατηγορία έπαιξε ρόλο το ματς της Πάτρας εκεί όπου η Παναχαϊκή νίκησε με 2-1 την Καλλιθέα.

Έτσι ακόμα και να ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική ο Πλατανιάς από την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο" το Σάββατο και να κερδίσει η Παναχαϊκή στην Μυτιλήνη την ΑΕΛ Καλλονής, ο Πλατανιάς είναι αυτός που προβιβάζεται καθώς στην ισοβαθμία είναι καλύτερος (δύο νίκες) από την Παναχαϊκή.
Μετά λοιπόν τον Πανθρακικό και την Βέροια και ο Πλατανιάς τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια της Super League.


Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των play off:

Παναχαϊκή-Καλλιθέα 2-1
(62' Ουρτάδο, 87' Φουρτάδο-74' Μαρουκάκης)
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μιχαλόπουλος της Καλλιθέας με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Κωνσταντινίδης της Παναχαϊκής

Παναχαϊκή: Πουρής, Ιωάννου, Αντονι, Ουαταρά, Φουρτάδο, Πακάλτσης, Ατματζίδης (88' Τσεμπερίδης), Φούφουλας, Κοιλιάρας (70' Κοκκίνης), Σπίνουλας (77' Κωνσταντινίδης), Ουρτάδο.

Καλλιθέα: Τακίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Ρουσάκης (65' Φαρινόλα), Αρκούδας, Ηρακλής, Κουτρουμπής, Κατσίκης, Καλτσάς, Ντιαλό (57' Μαρουκάκης).

Πλατανιάς-ΑΕΛ Καλλονής 3-0

(22' Δημήτρης, 47' αυτ. Μήτσης, 63' Μαρτσάκης)
Ο Πλατανιάς έχασε πέναλτι στο 21' με τον Ναζλίδη (έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι), ενώ είχε και δοκάρι στο 30' με τον Παληγεώργο.

Στο 20' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τραορέ της ΑΕΛ Καλλονής και στο 89' ο Παληγεώργος του Πλατανιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα

Πλατανιάς: Λαζαρίδης, Παληγέωργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Δημήτρης, Μαραγκός, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης (73' Χαϊκάλης), Μιρτσέτα (73' Μανουσάκης), Δράμι (62' Μαρτσάκης), Ναζλίδης.

ΑΕΛ Καλλονής: Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας (68' Βλαστέλλης), Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο (75' Βαλιός), Ντος Σάντος (46' Ταραχούλσκι), Μανουσάκης, Τραορέ, Μανούσος.

Βαθμολογία (Σε 5 αγώνες)
1. Πλατανιάς 11
-------------------------------------------
2. Παναχαϊκή 8
3. Καλλιθέα 7
4. ΑΕΛ Καλλονής 5
Επόμενη αγωνιστική (6η)
Σάββατο (30/6)
ΑΕΛ Καλλονής-Παναχαϊκή (19.00, OTE TV)
Καλλιθέα-Πλατανιάς (19.00, OTE TV)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...