Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ολυμπιακός: «Μιλήσαμε για Κανού»

Ο Κανού αποχωρεί από την Σταντάρ Λιέγης και ο Ολυμπιακός έχει επαφές με τους Βέλγους για την απόκτησή του. «Υπάρχει ενδιαφέρον», τονίζει στο gazzetta.gr o τεχνικός διευθυντής της.
Το όνομα του 28χρονου αμυντικού βρίσκεται στη λίστα του Ζαρντίμ, με τον Κανού να είναι επίσης θετικός σε μετακίνησή του στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με απόλυτη μυστικότητα την αναζήτηση παικτών και πρώτος στόχος είναι ο αμυντικός. Αρκετά ονόματα που «παίζουν» και ο Κανού είναι ανάμεσα σε αυτά.

Μάλιστα υπήρξε και επαφή, κάτι που επιβεβαιώνει στο gazzetta.gr και ο τεχνικός διευθυντής της Σταντάρ Λιέγης, Ζαν Φρανσουά Ντε Σαρ. «Είχαμε επαφή με ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον Κανού, ωστόσο δεν υπήρξε επίσημη κρούση. Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι τις επόμενες ημέρες. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ και ο Κανού είναι εξαιρετικός αμυντικός», τόνισε και κατέληξε για το αν είναι πιθανή η μεταγραφή: «Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Γιατί όχι...».

Οι Βέλγοι επιμένουν πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση του 28χρονου, αν και τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κρούση από ισπανικές και ιταλικές ομάδες. Ο Κανού δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στο Βέλγιο και από τον Ιανουάριο ζητούσε μεταγραφή. Η παρουσία του Ζαρντίμ, το κίνητρο του Τσάμπιονς Λιγκ και οι φιλοδοξίες του Ολυμπιακού κάνουν πιο προσιτή τη μετακίνηση στον Πειραιά, αν και από τους ερυθρόλευκους δεν επιβεβαιώνεται κάτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...