Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΠΑΟ: Στην Αθήνα ο Πίντο

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αντρέ Πίντο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος στόπερ θα συζητήσει με τους "πράσινους" και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Για την απόκτηση του Σενεγαλέζου χαφ, Πάπε Χαμπίμπ Σο, κινούνται οι "πράσινοι".

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς συνεχίζει να κινείται ο Παναθηναϊκός. Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής με τον Μπαρμπαρούση, την άφιξη του Σισοκό και την πρόθεση απόκτησης του Σο, οι "πράσινοι" ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν και τη μεταγραφή του Αντρέ Πίντο.

Συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του ο 23χρονος Πορτογάλος αμυντικός έφτασε λίγο πριν τις 20:30 στην Αθήνα και αναχώρησε αμέσως μαζί με τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού Στράτο Σωπήλη ο οποίος τον παρέλαβε. Ο Πίντο δεν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου -μοίρασε όμως αρκετά χαμόγελα και πόζες για φωτογραφίες- και ουσιαστικά ανανέωσε το ραντεβού όταν θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τους "πράσινους".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός ήθελε τον Πορτογάλο με μορφή δανεισμού από την Πόρτο, αλλά όπως φαίνεται θα αποκτηθεί με αγορά, με τους "δράκους" να κρατούν ένα ποσοστό μεταπώλησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...