Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ραντεβού Ντέμη με το Υπουργείο Οικονομικών

Ο Ντέμης είναι εδώ και δεν τα παρατάει! Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, με προσωπική του επιστολή ζήτησε και πέτυχε να κλείσει ραντεβού με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα και τον υφυπουργό οικονομικών κ. Μαυραγάνη!

Το είχε πει και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Θωμά Μαύρο, ήταν στα άμεσα σχέδια του και πριν την εμπλοκή Μαύρου. Ο Ντέμης Νικολαΐδης, στη δυσκολότερη χρονική στιγμή της ιστορίας της ΑΕΚ, είναι δίπλα της και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του!

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ "έκλεισε" συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών και τον υφυπουργό οικονομικών για την επόμενη εβδομάδα
 
Για να ανασάνει η ΑΕΚ

Τη συνάντηση ζήτησε ο ίδιος ο Ντέμης, μέσω προσωπικής επιστολής, προκειμένου να συζητηθεί με τους δύο εκπροσώπους της νέας Κυβέρνησης το θέμα της εφορίας και να αποφασιστεί μια ευνοϊκότερη ρύθμιση των δόσεων, που θα επιτρέψει στην ΠΑΕ να συνεχίζει να ζει και φυσικά να είναι τυπική και συνεπής στην αποπληρωμή των χρεών.

Το συγκεκριμένο θέμα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό για την ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς τώρα η κάθε δόση ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ τον μήνα και φυσικά είναι αδύνατο για οποιαδήποτε ΠΑΕ να μπορέσει να αντεπεξέλθει.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης συνεχίζει τις κινήσεις του προκειμένου να βγει η ΑΕΚ από το οικονομικό αδιέξοδο και δεν θα σταματήσει εάν δεν έρθει το θεμιτό αποτέλεσμα. Φυσικά προς αυτή την κατεύθυνση, βρίσκεται και ο Ανδρέας Δημητρέλος που και αυτός με προσωπικές του ενέργειες προσπαθεί για την λύση που θα κάνει βιώσιμη την κιτρινόμαυρη εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...