Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Δίκαιη ισοπαλία στην Λιβαδειά


Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με κεφαλιά του Τζημόπουλου στο 57ο λεπτό, αλλά με εκπληκτικό γκολ του Ζησόπουλου, ο Λεβαδειακός πήρε την ισοπαλία (1-1). Αποτέλεσμα δίκαιο βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα, με τις δύο ομάδες να παραμένουν ψηλά στην βαθμολογία.

Απόλυτα ισορροπημένο το παιχνίδι στην Λιβαδειά, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ίδιες προσπάθειες (10, οι 6 εντός εστίας), αλλά και τις ίδιες αποκρούσεις (από 5).

Ετσι, το 1-1 κρίνεται απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα για τους δύο αντιπάλους με τους Βοιωτούς να παραμένουν στην 5η θέση με 28 βαθμούς και οι Γιαννιώτες σε απόσταση αναπνοής να ακολουθούν (6η θέση, 27 βαθμούς).

Στο 9' ο Πόι επιχείρησε να κρεμάσει από μακριά τον Φεγκρούς, αλλά ο Μαροκινός δεν αιφνιδιάστηκε και απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ στο
45' από εκτέλεση φάουλ του Ακόστα, ο Λισγάρας πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φεγκρούς.

Στο 55' απείλησε ο ΠΑΣ με τον Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Κασμερίδη που απέκρουσε σε κόρνερ. Από το κόρνερ οι Γιαννιώτες άνοιξαν το σκορ. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τζημόπουλος που είχε προωθηθεί με κεφαλιά έκανε το 0-1. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Τζημόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα.

Αμεση ήταν η απάντηση του Λεβαδειακού στο 66' με εκπληκτικό γκολ του Ζησόπουλου. Ο Ακόστα από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο αρχηγός των Βοιωτών από το ύψος της μεγάλης περιοχής με μονοκόμματο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Τελευταία καλή φάση στο 84', όταν ο Ρομέου έβγαλε τη σέντρα, ο Ροτζέριο πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Φεγκρούς.


sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...