Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Να ρίξει τον Αρη θέλει ο Δημητρέλος

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και το νομικό επιτελείο της κιτρινόμαυρης εταιρείας κινούνται για τη διατήρηση της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα μέσω ένστασης που αποσκοπεί στον υποβιβασμό του Άρη λόγω προσπάθειας υπαγωγής στο άρθρο 99.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει σκοπό να εξαντλήσει κάθε νομική δυνατότητα, ώστε η ΑΕΚ να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.  Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ έχει μελετήσει εξονυχιστικά την έφεση που έχει καταθέσει στην ΕΠΟ και η οποία θα συζητηθεί αύριο, Τετάρτη 24 Απριλίου, ώστε να αποδείξει ότι κακώς ο Τριτσώνης διέκοψε τον αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ θα συνεχίσει να εξετάζει όλα τα δεδομένα και ετοιμάζει καταγγελία σε βάρος του Άρη για την προσπάθεια που κάνει να υπαχθεί στο άρθρο 99, συμπεριλαμβάνοντας στον φάκελό του υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές και προπονητές.
Αυτό αποτελεί παραβίαση του ΚΑΠ, κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης θα έπρεπε να είχε χάσει αρκετούς αγώνες, καθώς θα έπρεπε να έχουν σταματήσει να ορίζονται. Αυτό είναι και το σημείο στο οποίο θα εστιάσει η Ένωση, ώστε να προχωρήσει την υπόθεση, μετά την ολοκλήρωση του «αγώνα» της στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Πηγή: aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...