Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Στη Λάρισα πιθανότατα το μπαράζ Παναθηναϊκού-Ξάνθης

Tο AEL FC Αrena, το γήπεδο της Λάρισας, θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα το μπαράζ της Superleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη. Η αναμέτρηση θεωρείται πιθανό να γίνει πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πριν τα πλέι-οφ, συγκεκριμένα την Πέμπτη 9 Μαΐου που είναι μία ημερομηνία η οποία συγκεντρώνει πιθανότητες.

Ο λόγος διεξαγωγής του μπαράζ έχει να κάνει με το ότι οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής θέλουν να γνωρίζουν ποιος θα πάρει το "εισιτήριο" για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αν κάποια απ' τις ομάδες που είναι στα πλέι-οφ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση.
Βέβαια, μέχρι να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τη Λίγκα δεν είναι τίποτε σίγουρο και ειδικά στο κομμάτι της ημερομηνίας διεξαγωγής του ματς, μια και υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν ώστε να προχωρήσουν οι επιλογές έδρας και ημερομηνίας.

O ΠΑΣ Γιάννινα, πάντως, τοποθετήθηκε πρώτος και υποστήριξε ότι έχει πράξει ό,τι χρειάζεται για να λάβει αδειοδότηση συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πηγή: novasports.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...