Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

NBA: Οι «πολεμιστές» κυρίευσαν το Ντένβερ - ΒΙΝΤΕΟ

Το Γκόλντεν Στέιτ «άλωσε» το Ντένβερ, καθώς νίκησε εκτός έδρας τους Νάγκετς με 131-117 και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά για τον α΄ γύρο των πλέι οφ του NBA, παίρνοντας το πλεονέκτημα της έδρας για τη συνέχεια.

Οι Γουόριορς είναι η δεύτερη ομάδα που έχει πετύχει μέχρι στιγμής νίκη μακριά από το γήπεδό της στα φετινά πλέι οφ (προηγήθηκε το Μπρούκλιν), ενώ η ομάδα από το Κολοράντο γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από τουλάχιστον τρεις μήνες.

Ο Στέφεν Κάρι με 30 πόντους και 13 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των «πολεμιστών», ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Τζάρετ Τζακ με 26 πόντους, τη στιγμή που οι Νάγκετς είχαν τους Τάι Λόσον και Κόρεϊ Μπρούερ με 19 πόντους και τον Κώστα Κουφό ουσιαστικά «ανενεργό», αφού στα 13:48 λεπτά που αγωνίστηκε ο Έλληνας σέντερ έμεινε άποντος (0/1 δίποντο, 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος).

Το Μαϊάμι νίκησε 98-86 το Μιλγουόκι και προηγείται με 2-0 στη σειρά, έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και κορυφαίο τον Ντουέιν Γουέιντ με 21 (και 7 ριμπάουντ), ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Ερσάν Ιλιασόβα με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των «Ελαφιών».

Στο 2-0 έφτασε και η Νέα Υόρκη, που νίκησε 87-71 τη Βοστώνη στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» της Νέας Υόρκης. Οι γηπεδούχοι έκαναν την επίθεσή τους στο τρίτο 12λεπτο της αναμέτρησης, όταν με επιμέρους σκορ 32-11 δημιούργησαν τις βάσεις για την επιτυχία.

Πρώτος σκόρερ των Νικς ήταν ο ηγέτης τους Καρμέλο Άντονι (34 πόντοι), ενώ ο Τζέι Αρ Σμιθ πρόσθεσε άλλους 19. Από τους «Κέλτες» προσπάθησε περισσότερο ο «γερόλυκος» Πολ Πιρς, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και άλλες τόσες ασίστ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...