Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Μπάσκετ - Εθνική Εφήβων: Κλήση για προπονήσεις

Στο βοηθητικό του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα συγκεντρωθούν τη Μ. Δευτέρα (29/04, 09.30) 25 αθλητές της Εθνικής Εφήβων.

Με σημερινή (23/04) ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει για τους παίκτες που θα δώσουν το παρών στο ΟΑΚΑ για προπόνηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το διάστημα 18-28 Ιουλίου στη Ρίγα της Λετονίας.

Αναλυτικά, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Παπαθεοδώρου κάλεσε για προετοιμασία τους εξής αθλητές: Σταμάτης (Ευρυάλη), Παπαδιονυσίου, Κεφάλας (Δούκας), Διαμαντάκος, Θεοδώρου (Παναθηναϊκός), Σπυρόπουλος, Κώττας, Λιάππης (ΠΑΟΚ), Σπυριδωνίδης, Μπέμπης (Ηλυσιακός), Χατζηνικόλας (Ν.Κηφισιά), Ζώρζος (Π. Φάληρο), Οικονομόπουλος (Μίλωνας), Τολιόπουλος, Μπίλλης (Πανιώνιος), Γκέλιος, Κουζέλογλου, Ανδρεάδης (Μαντουλίδης), Πολιτόπουλος (Καλαμάτα ’80), Στρατάκης, Παπαδούλης (Ηράκλειο), Μήτογλου (Αστέρια), Τσαλμπούρης (Πιερικός), Αθανασόπουλος και Καστανιώτης (Αιγάλεω).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...