Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Σοκ στον Αστέρα Τρίπολης: Σοβαρός τραυματισμός του Φορμίκα στον αυχένα

Σοκ στον Αστέρα Τρίπολης προκαλεί ο σοβαρός τραυματισμός του Λαουτάρο Φορμίκα, ο οποίος χτύπησε στον αυχένα και κινδυνεύει να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Ο Αργεντινός μέσος υπέστη κατάγματα σε αυχενικούς σπονδύλους, όταν ευρισκόμενος στο Ναύπλιο και κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Ο παίκτης διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Ναυπλίου και εν συνεχεία σε εκείνο της Τρίπολης, όπου του έγινε ανάταξη και τοποθετήθηκαν βίδες, αφού στο σημείο τραυματισμού του δεν ενδείκνυται η χειρουργική επέμβαση.

Στον αυχένα του Φορμίκα τοποθετήθηκε ειδικό κολάρο, που θα διατηρηθεί για δύο μήνες, και στο διάστημα αυτό ο Αργεντινός θα κάνει θεραπείες για σταθεροποίηση και αποσυμπίεση, ενώ είναι πολύ πρόωρο να εκτιμηθεί αν και πότε θα είναι σε θέση να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Η είδηση προκάλεσε αναστάτωση στους ανθρώπους του Αστέρα και τους συμπαίκτες του Φορμίκα. Η προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση της αρκαδικής ομάδας αναβλήθηκε και οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο μετέβησαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να επισκεφθούν τον άτυχο ποδοσφαιριστή και να του δώσουν κουράγιο.

Αυτό είναι το δεύτερο σοβαρό περιστατικό στην ομάδα της Τρίπολης μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς πριν από μερικές ημέρες ο Κάφα είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα όταν αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του, ευτυχώς χωρίς περαιτέρω συνέπειες για τον ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...