Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Στον τελικό ο Αστέρας Τρίπολης για πρώτη φορά στην ιστορία του

Με δυο προσωπικά του τέρματα ο Φερνάντο Ουσέρο (61', 86') έστειλε τον Αστέρα Τρίπολης για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ και στις 11 Μαΐου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. 

Ο "χρυσός" σκόρερ, Ουσέρο, αγκαλιά με την φανέλα του Φορμίκα Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από την αρχή του παιχνιδιού να δηλώσουν “παρών” απένατι σε έναν ΠΑΟΚ που πήγε για το μηδέν στην Τρίπολη. Το πρώτο γκολ για τον Αστέρα ήρθε στο 61', όταν από σέντρα του Πιπίνη ο Ουσέρο έπιασε το σουτ κάνοντας το 1-0. Ο σκόρερ πανηγύρισε σηκώνοντας την φανέλα του Φορμίκα. Το δεύτερο γκολ του Ουσέρο λίγο πριν το φινάλε (86') ήταν η οριστική καταδίκη για τον ΠΑΟΚ που απογοήτευσε τους 2.000 φιλάθλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τρίπολης. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να γίνονται ένα κουβάρι με τους φιλάθλους και να πανηγυρίζουν μία δίκαιη πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης σήκωσαν πανό για τον άτυχο συμπαίκτη τους λίγο πριν από τη σέντρα του ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην έδρα τους. «Κουράγιο Φόρμι! Σε περιμένουμε», ανέφερε το πανό που κρατούσαν οι 11 ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης όταν παρατάχθηκαν για την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Όλο το γήπεδο τους χειροκρότησε και φυσικά οι Αρκάδες έδωσαν όρκο πρόκρισης αφού έχουν τονίσει πως θέλουν να τα καταφέρουν για να την αφιερώσουν στον Λαουτάρο Φορμίκα, ο οποίος είχε τραγικό ατύχημα και κινδυνεύει ακόμα και να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ουσέρο, Κοντοές, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Σίντεφελντ, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Λόρενς, Καμαρά, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...