Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός: Επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο...


Με άσχημο τρόπο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό στον πρώτο προημιτελικό, καθώς οπαδοί των Ηπειρωτών εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και ο Τζεμπούρ να χτυπά έναν εξ αυτών.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί των γηπεδούχων... βούτηξαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες του Ολυμπιακού κατά την αποχώρησή τους για τα αποδυτήρια του γηπέδου. Η Αστυνομία δεν κατάφερε να αντιδράσει άμεσα και οι οπαδοί έφτασαν μία... ανάσα από τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα ένας εκ των οπαδών επιτέθηκε φραστικά προς τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος τον κλώτσησε στο πόδι και στην συνέχεια απομακρύνθηκε από τους υπόλοιπους.

Οι σκηνές αυτές έφεραν νέα εισβολή από τους οπαδούς των γηπεδούχων, όμως τα πνεύματα ηρέμησαν άμεσα, μια και οι «κυανόλευκοι» φίλαθλοι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, ειδικά μετά και την ισχυρή αστυνομική δύναμη μπροστά από την είσοδο των αποδυτηρίων. Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα, με τον Αλγερινό επιθετικό των Πειραιωτών να κινδυνεύει με τιμωρία, όπως και ο ΠΑΣ Γιάννινα για την εισβολή των οπαδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...