Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Γκολ και ξύλο στην Καβάλα!

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Καβάλας με τον Εθνικό Γαζώρου, καθώς είχε 4 τέρματα, ξύλο μεταξύ παικτών, μία αποβολή και πολύ σασπένς, με τους Σερραίους να ισοφαρίζουν σε 2-2 στις καθυστερήσεις

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έλεγχαν τον ρυθμό της αναμέτρησες είχαν την κατοχή και έδειχναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Αυτό δεν άργησε να μεταφραστεί σε γκολ, με σκόρερ των Ντουτσαρίδη, με μακρινό σουτ και μετά από ασίστ του κορυφαίου στην αναμέτρηση Ντος Σάντος.

Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος ήταν ο πρωταγωνιστής και της επόμενης φάσεις, όταν μετά από δικιά του σέντρα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κατσαβάκη, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ν Ντιαγέ ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση, με τον επιθετικό των μπλε να βρίσκει στόχο και να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Αυτό όμως που στιγμάτισε την αναμέτρηση ήταν τα επεισόδια ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων, λίγο μετά την λήξη του πρώτου μέρους. Αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή του σκόρερ Ντουτσαρίδη, ο οποίος χτύπησε τουλάχιστον 2 αντιπάλους του και έτσι άφησε την Καβάλα με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε ώθηση στους φιλοξενούμενους, που στην επανάληψη πίεσαν για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους στην ανατροπή. Αυτό μπορεί καθυστέρησε, όμως τελικά έγινε, με τους Σερραίους να «κλέβουν» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αρχικά ο Κατσαβάκης στο 80' επανόρθωσε για το πέναλτι και μείωσε σε 2-1, ενώ ο Γαϊδαρτζής στις καθυστερήσεις έφερε το παιχνίδι στα ίσα, μετά από πολλαπλά λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων.

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Κοτίτσας, Καλαγκάνης, Τάσιτς, Μαραγκός, Ντουτσαρίδης, Τριποτσέρης, Χλωρός (74' λ.τ Γελαδάρης), Ντος Σάντος (59' Μπρατσιάνι), Εντιαγέ (46' Παγώνης), Πάτο.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Νίρλας, Κουκόλης, Μερεσιώτης (34' Γαϊδαρτζής), Κατσαβάκης, Διαμαντίδης, Γεωργιάδης, Β. Κωνσταντινίδης (55' Χαριτίδης), Μουσικάκης (64' Σ. Κωνσταντινίδης), Μαχαιρούδης. 
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...