Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Μάχη και για τις μαζορέτες στην Ευρωλίγκα


Δεν είναι λίγοι οι φίλοι του μπάσκετ, που εκτός από τους συναρπαστικούς αγώνες, περιμένουν με αγωνία στην εξέδρα και τα τάιμ άουτ. Ο λόγος προφανής καθώς οι μαζορέτες (φαινόμενο διαδεδομένο εδώ και δεκαετίες στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ) έχουν κατακλύσει πλέον και την Ευρώπη.

Μάλιστα και εφέτος η Ευρωλίγκα στα πλαίσια του Φάιναλ Φορ, θα διαθέσει ό,τι καλύτερο διαθέτει και γι’ αυτό έχει αρχίσει σχετικός διαγωνισμός στο website της διοργανώτριας αρχής για να συμπληρωθεί η τετράδα για το Λονδίνο.

Τη δική τους μάχη δίνουν και τα κορίτσια των «αιωνίων» Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ενώ στο διαγωνισμό συμμετέχουν επίσης Αλμπα, Μπιλμπάο, Τσεντεβίτα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Χίμκι, Λιέτουβος Ρίτας, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Ούνιξ Καζάν και Ουνικάχα Μάλαγα.

Οι ομάδες στέλνουν αν θέλουν και βίντεο, μικρής διάρκειας όπως το παρακάτω που ανήκει στα κορίτσια του Ολυμπιακού

Ο κόσμος έχει δικαίωμα να ψηφίσει, απλά έχουν δικαίωμα ψήφου οι άνω των 18, οι οποίοι μπορούν να δουν τις υποψήφιες ομάδες για τη μια θέση για το Φάιναλ Φορ. Οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται αρκετά από τις «πράσινες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...