Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΟΚ- Καβάλα 81-69

Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε στιγμή το προβάδισμα κόντρα στην σκληροτράχηλη Καβάλα και πήρε μία ακόμη νίκη στην Πυλαία επικρατώντας με 81-69. Κορυφαίοι οι Χαραλαμπίδης και Τσαϊρέλης. 
Βάλτε 100 ευρώ , Παίξτε με 200 ευρώ !
Ετσι κρίθηκε

Η τελική διαφορά δεν θα πρέπει να ξεγελά, η νίκη του ΠΑΟΚ δεν ήταν καθόλου εύκολη, το αντίθετο μάλιστα. Η Καβάλα είχε σχεδόν πάντα τον τρόπο να επιστρέφει στο ματς όποτε ο Δικέφαλος του Βορρά ξέφευγε αφού μέσω της άμυνάς της κέρδισε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν καλύτερα το ματς και αφού σκόραραν 24 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, βρέθηκαν στη συνέχεια να προηγούνται ακόμα και με 12 πόντους διαφορά (33-21) με τον Τσαϊρέλη να είναι ο κυρίαρχος κάτω από τις δύο ρακέτες.

Η Καβάλα όμως, και ο Μίτροβιτς συγκεκριμένα, δεν ήταν διατεθειμένοι να πέσουν χωρίς μάχη. Μείωσαν σε 53-48, λίγο αργότερα έφεραν τη διαφορά στο καλάθι (58-56 στο 35') αλλά κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ φρόντισε να αποκαταστήσει την τάξη. Ενα τρίποντο του Δέδα και μερικοί κρίσιμοι πόντοι του Χαραλαμπίδη έκαναν τη διαφορά και ο Δικέφαλος έφτασε στην 14η φετινή νίκη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...