Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Παραιτήσεις των εκπροσώπων του Βγενόπουλου στον ΠΑΟ


Οι δύο εκπρόσωποι του Ανδρέα Βγενόπουλου στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μαίρη Λομβάρδου και Γιώργος Λιβέρης, κατέθεσαν τις παραιτήσεις του και δεν πρόκειται να αντικατασταθούν.


Μία απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον Παναθηναϊκό... Οι δύο εκπρόσωποι του Ανδρέα Βγενόπουλου στο ΔΣ της ΠΑΕ, Μαίρη Λομβάρδου και Γιώργος Λιβέρης, κατέθεσαν τις παραιτήσεις και δεν πρόκειται να παραστούν στη συνεδρίαση της Πέμπτης.

Οι Λομβάρδου και Λιβέρης ενημέρωσαν τον Γιάννη Αλαφούζο για την απόφαση τους μέσω επιστολών. Στο περιεχόμενο τους, εξηγούν τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να παραιτηθούν και εκφράζουν τις ενστάσεις τους για ορισμένες κινήσεις του προέδρου της ΠΑΕ.

Το σημαντικότερο είναι ότι σε πρώτη φάση, ο Mr MIG δεν πρόκειται να ορίσει τους αντικαταστάτες τους στις δύο θέσεις τις οποίες δικαιούται και θα παραμείνει χωρίς εκπροσώπηση.

Είναι μία συμβολική κίνηση από μέρους του δεύτερου τη τάξει μετόχου του Παναθηναϊκού, ο οποίος επιλέγει στην παρούσα φάση να αποστασιοποιηθεί από τα πεπραγμένα της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πρόκειται να αποχωρήσει και απλώς τηρεί στάση αναμονής...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...