Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Η Λεδάκη προκρίθηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Η Λεδάκη προκρίθηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, κερδίζοντας το επί κοντώ (4.45μ.) στους βαλκανικούς αγώνες της Κωνσταντινούπολης. Στην κρίση του ΣΕΓΑΣ τέσσερις αθλητές που άγγιξαν τα όρια για το Γκέτεμποργκ.

Λιγότερο από τον πήχη, και περισσότερο από το άγχος της, βασανιζόταν η Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη, τις τελευταίες εβδομάδες. Απόδειξη ότι πέρασε σήμερα, στην Πόλη, το ύψος που ήξερε πολύ καλά ότι ήταν στις δυνατότητές της, τα 4.45 μέτρα. Δεύτερη, με ακριβώς 4 μέτρα, ήρθε η Λορέλα Μάνου.

Η Λεδάκη έγινε το 11ο μέλος της ελληνικής αποστολής για το Γκέτεμποργκ, και δεν απομένει παρά να μάθουμε από τον ΣΕΓΑΣ αν θα επιτρέψει τη συμμετοχή στους πανευρωπαϊκούς και σε 4 αθλητές που πλησίασαν πολύ στα προβλεπόμενα όρια που τους έθεσε. Ο Κώστας Δουβαλίδης κέρδισε σήμερα τα 60μ. εμπόδια με 7.80 (ήθελε 7.74), ο Μάκης Στεργιούλης επικράτησε στα 60 μέτρα με 6.75 (χρειαζόταν 6.65), ενώ ο Πέτρος Κυριακίδης τερμάτισε τρίτος στα 400 μέτρα, με ατομικό ρεκόρ 47.30, μόλις δέκα εκατοστά περισσότερο από την επίδοση που θα "κλείδωνε" το ταξίδι του στη Σουηδία. Υποψηφιότητα θέτει και ο Μιχάλης Σταματόγιαννης, παρ' όλο που σήμερα έριξε μόνο 19 μέτρα στη σφαιροβολία, και κατέληξε στην 5η θέση...

Στο... χαλαρό, καθώς είχε ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο ευρωπαϊκό, ο Αντώνης Μάστορας κέρδισε σήμερα το ύψος, με νέο ατοιμικό ρεκόρ, 2.26 μέτρα. Οι επιδόσεις των υπόλοιπων αθλητών και αθλητριών μας στην Κωνσταντινούπολη ήταν 5.20 μέτρα για τους επικοντιστές Πατσουκάκη και Λάσκαρη, 1.51.75 για τον Νακόπουλο στα 800 μέτρα, 7.64 για τον Γαλαζούλα στο μήκος και 9.26.96 για την Κοίνη στα 3.000 μέτρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...