Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

VIDEO: Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 1-0

Ο Αστέρας ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και με γκολ του Φραγκουλάκη στο 87' νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό, αποτέλεσμα που τον επανέφερε στην 2η θεση της βαθμολογίας.
Το ματς στην Τρίπολη είχε ελάχιστες συγκινήσεις στο πρώτο 45λεπτο, με την πρώτη υποψία φάσης να λαμβάνει χώρα με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου: ο Πόι βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα αλλά άργησε να κάνει το πλασέ δίνοντας έτσι χρόνο στην άμυνα των γηπεδούχων να απομακρύνει.

Η ομάδα της Βοιωτίας πλησίασε λίγο περισσότερο το γκολ στο 26 με τον ίδιο παίκτη, όμως μετά από παράληλη μπαλιά ο Πόι δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του και ο Μπαρτολίνι έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απειλήσει και στο 33', με την εκτέλεση φάουλ του Ακόστα να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Φούλοπ (έβγαλε σε κόρνερ), ενώ το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τον Αστέρα να έχει υπέρ του την κατοχή της μπάλας (61%-39%) αλλά σε γενικές γραμμές να απογοητεύει.

Το δεύτερο μέρος βρήκε τους παίκτες του Τσιώλη να μπαίνουν με μεγαλύτερο πάθος και διάθεση και στο δίλεπτο 64'-66' έφτασαν πολύ κοντά στο να παραβιάσουν την εστία του Κυριακίδη.

Στο 64' ο Λέντσε γύρισε παράλληλα προς τα αριστερά και ο Μεντί έδιωξε σωτήρια μπροστά από την γραμμή της εστίας σε κόρνερ, ενώ μετά την εκτέλεσή του ο Σανκαρέ δεν πρόλαβε τη μπάλα με το κεφάλι, έχοντας πάρει θέση στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 66' ήταν η ώρα για την μεγαλύτερη φάση των γηπεδούχων στο ματς. Ο Ντε Μπλάσις πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχη και βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ, με το πλασέ του όμως να φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

Οι Αρκάδες είχαν αρχίσει να κυριαρχούν στο ματς και στο 72' βρέθηκαν για μία ακόμα φορά φάτσα με την εστία. Το τελείωμα όμως του Ναβάρο δεν ήταν όπως έπρεπε, με τη μπάλα να παίρνει ύψος μετά το σουτ και να φέυγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Αστέρας είχε νέα μεγάλη ευκαιρία για το 1-0 το οποίο όμως δεν ήρθε χάρη σε εξαιρετική αμυντικη προσπάθεια από πλευράς φιλοξενουμένων.

Ύστερα από (μία ακόμα στο δεύτερο μέρος) πλαγιοκόπηση, ο Κοντοές βρέθηκε αμαρκάριστος στο σημείο του πέναλτι και έκανε το δεξί πλασέ, για να κόψει τη μπάλα πάνω στη γραμμή ο Μουλόπουλος και να τη μπλοκάρει στη συνεχεια ο Κυριακίδης.

Στο 85' ο Φούλοπ απέκρουσε σουτ του Μουλόπουλου και ένα λεπτό αργότερα ο Γεωργίου δεν μπόρεσε με κοντινή κεφαλιά να βάλει μπροστά στο σκορ τον Λεβαδειακό (κόντρα στη ροή του αγώνα), με την απονομή δικαιοσύνης βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο να έρχεται στο 88'.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ και ενστικτώδη απόκρουση του Κυριακίδη σε σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφτασε στο ύψος της περιοχής στον Φραγκουλάκη, ο οποίος με σουτ (η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού) έγραψε το 1-0 για τους Αρκάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...