Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΑΕΚ: αναστάτωση από τις δηλώσεις Λίνεν


Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στην ΑΕΚ οι δηλώσεις του Έβαλντ Λίνεν για τους Μπουγαϊδη και Κατίδη.

Ο Γερμανός τεχνικός μιλώντας στην εφημερίδα «Ωρα των Σπορ», αναφέρθηκε με καθόλου κολακευτικά λόγια τους Μπουγαίδη και Κατίδη, οι οποίοι συμπτωματικά  έχουν τον ίδιο εκπρόσωπο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφερόμενος στον Μπουγαϊδη, είπε πως στη φάση του πρώτου γκολ λειτούργησε άπειρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν βλέπεις τον αντίπαλο να σηκώνεται για κεφαλιά, πηγαίνεις κατευθείαν πάνω στην μπάλα, ούτε τον κοιτάς, ούτε τον χαϊδεύεις». Αναφορικά με τον Κατίδη και τη φάση που σούταρε απελπιστικά άουτ, ο Λίνεν τόνισε πως σούταρε σαν... 16 χρονών μωρό, χαλώντας μια πολύ ωραία προσπάθεια των συμπαικτών του.

Οι δηλώσεις, λοιπόν,  αυτές του γερμανού προπονητή δεν άρεσαν καθόλου στον εκπρόσωπο των δύο ποδοσφαιριστών, Θεόφιλο Καρασαββίδη, ο οποίος ζήτησε άμεσα ραντεβού (γίνεται  αυτή την ώρα) με τον Ανδρέα Δημητρέλο για να του δοθούν εξηγήσεις. Άλλωστε εκτός του Μπουγαϊδη που τελευταία έχει βρει θέση βασικού ο ίδιος άνθρωπος εκπροσωπεί και τους Σταματή, Παυλή και θέλει να μάθει γιατί παρ’ότι δείχνουν καλό πρόσωπο όποτε αγωνίζονται , δεν τους δίνονται ευκαιρίες.
Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το ιδιαίτερα σημαντικό ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού, στο οποίο η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, αφού η ήττα από τον Πλατανιά την έφερε πίσω στη βαθμολογία.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Σε ότι αφορά στην πρόσκληση που είχε κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε όλους τους πρώην και νυν μετόχους της ΑΕΚ, ο Γκίκας Γκούμας απάντησε αρνητικά, οπότε έμειναν ο Παππάς και ο Βιντιάδης να έχουν πει «ναι» στο ραντεβού. Ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει εμφανιστεί. Το θέμα όμως είναι ότι ο Μελισσανίδης είχε ζητήσει να είναι όλοι οι μέτοχοι. Άρα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα δεχτεί να καθίσει στο ίδιο τραπέζι, μόνο με τους Παππά, Βιντιάδη και να αναλάβουν οι τρεις τους και τα χρέη των υπολοίπων.

ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΛΗ

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Γιάννη Καραλή για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.
Συγκεκριμένα το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ αναφέρει: «Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ,  Ιωάννη Καραλή , και της ΠΑΕ για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις εναντίον θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...