Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Παναθηναϊκός: Εκτός Καρνέζης και Σισοκό!


Δυο νέα προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Φάμπρι ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης (27/02) δεν πήραν μέρος οι Ορέστης Καρνέζης και Ιμπραΐμ Σισοκό – Ξανά θεραπεία ο Σο

Ενός κακού μύρια έπονται για τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχοντας αρκετά προβλήματα, όπως όλα δείχνουν. Πέρα από τη δεδομένη απουσία του Τοτσέ, ο Φάμπρι προβληματίζεται καθώς καθημερινά βλέπει να παρουσιάζονται νέοι «πονοκέφαλοι» κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Μετά τον Ισπανό στράικερ αλλά και τον Χαμπίμπ Σο που έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, την Τετάρτη (27/02) δεν προπονήθηκαν κι οι Ορέστης Καρνέζης και Ιμπραΐμ Σισοκό.

Ο διεθνής γκολκίπερ είχε ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο και προτιμήθηκε να κάνει ατομικό πρόγραμμα για να μην καταπονηθεί περαιτέρω, χωρίς να εκφράζονται ιδιαίτεροι φόβοι για την κατάστασή του. Εκτός προπόνησης έμεινε κι ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού καθώς αισθάνθηκε μια ελαφριά αδιαθεσία και κρίθηκε σκόπιμο να μην ταλαιπωρήσει τον οργανισμό του, έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμος για το κρίσιμο ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους».

Από εκεί και πέρα, ο Χαμπίμπ Σο δεν επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό και έκανε θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον έσω πλάγιο του αριστερού γόνατου, ενώ θεραπεία έκανε κι ο Τοτσέ. Ατομικά γυμνάστηκε επίσης ο Διαμαντής Χουχούμης ο οποίος δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα του Φάμπρι.

Οι «πράσινοι» μετά το καθιερωμένο ζέσταμα έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα στο οποίο ο Φάμπρι, όπως συνηθίζει, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...