Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Με τον Πίτου Γκαρσία στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη


Με τον Πίτου Γκαρσία στην αποστολή θα αναχωρήσει την Παρασκευή η αποστολή του Ατρομήτου για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη.

Συγκεκριμένα, με την προπόνηση της Πέμπτης που έγινε στον Ασπρόπυργο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε και τον Γκαρσία.

Στην αποστολή είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Αθανασίου, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Μπρίτο, Επστάιν, Καραμάνος και Κούτσι.

Η ομάδα του Περιστερίου θα προπονηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο κάνοντας χαλάρωμα και στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Συγκέντρωση τροφίμων από την ΠΑΕ

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Ατρόμητος στέκεται αλληλέγγυος απέναντι στην πρωτοβουλία του Δήμου Περιστερίου και στηρίζει την καμπάνια "συγκεντρώνουμε τρόφιμα για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη" για να μπει ένα λιθαράκι ώστε να υπάρξει Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους.

Η ομάδα του Περιστερίου θα ενισχύσει αυτή την προσπάθεια προσφέροντας τρόφιμα την 1η Δεκεμβρίου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου και καλεί τους φιλάθλους της σε μια ανθρώπινη στρατιά αλληλεγγύης να προσφέρουν οτιδήποτε μπορούν από το υστέρημα τους συμμετέχοντας στον αγώνα της ανθρωπιάς, της ευαισθητοποίησης και της προσφοράς, προς όποιον έχει "πραγματικά" ανάγκη.

Τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων το ερχόμενο Σάββατο είναι το Νέο Δημαρχείο, το ΚΑΠΗ Αγίου Ιεροθέου, το ΚΑΠΗ Ανθούπολης και ο Λόφος Αξιωματικών (Τζον Κέννεντι 135).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...