Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Νίκη μέσα στη βροχή για τον Παναθηναϊκό


Με 4-0 νίκησε ο Παναθηναϊκός την Προοδευτική στο Ολυμπιακό Στάδιο για το Κύπελλο Ελλάδας, σε ένα ματς που διεξήχθη στο μεγαλύτερο διάστημά του κάτω από συνεχή βροχή. Μάλιστα, στο 74' ο διαιτητής Μήτσιος αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι για περίπου μισή ώρα, καθώς ο αγωνιστικός χώρος είχε γεμίσει νερά. 

Το 1-0 έκανε ο Φορναρόλι στο 44' με εντυπωσιακό σουτ από μακριά και το 2-0 πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Χριστοδουλόπουλος. Ξανά ο Φορναρόλι βρήκε δίχτυα στο 62' για το 3-0. Το 4-0 έγινε από τον Σο στο 83'. Ο παίκτης στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟ κατάφερε να πετύχει γκολ.

Η Προοδευτική απείλησε στο 58', αλλά το σουτ του Βασιλάκου σταμάτησε στα νερά, ακριβώς στη γραμμή της εστίας του Κοτσόλη. Εκτός από τα τέσσερα γκολ, ο Παναθηναϊκός είχε και δοκάρι στο 87' με τον νεαρό Αποστολόπουλο. Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα του Ρότσα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στις καλύτερες 16 ομάδες της διοργάνωσης και η ρεβάνς στη Νίκαια θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Διαιτητής: Μήτσιος.
Κίτρινες: Παναγιωτόπουλος, Βασιλάκος, Κακαράς.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μαρίνος, Χουχούμης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο(64' Σο), Φουρλάνος, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι(84' Απστολόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Πετρόπουλος.

Προοδευτική: Μουκέας, Κολιός, Παπανικόλας, Κακαράς, Λάζουρας(66' Χόρτσας), Μακαρωνάς, Λέκκας(30' Επιτροπάκης), Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος, Βασιλάκος(69' Γρίβας).

Στα άλλα παιχνίδια: η Κέρκυρα νίκησε εκτός έδρας τον Τύρναβο με σκορ 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Διαμαντόπουλος (27') και Σίμωσης (78').Και ο Πανθρακικός επικράτησε με σκορ 2-0 (8' Μπαϊκαρά, 53' Κυβελίδης) της Νίκης Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...