Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Τρέλα για Σπανούλη στην Τουρκία!


Εφές και Φενέρ έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να κάνουν δικό τους τον αρχηγό του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι αναμένεται καυτό! Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ...

Αυτή τη στιγμή ο Σπανούλης είναι ίσως ο κορυφαίος Eυρωπαίος παίκτης. Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό και γενικότερα στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Το συμβόλαιό του με τους "ερυθρόλευκους" εκπνέει στο τέλος της σεζόν και, όπως είναι φυσικό, ο "Kill Bill" θα γίνει το πιο …hot όνομα στο μεταγραφικό παζάρι.

Χρυσάφι θα στρωθεί στα πόδια του κυρίως από όσους που έχουν μάθει να σκορπάνε. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Τούρκους, οι οποίοι τη δεδομένη χρονική περίοδο έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις απαιτήσεις του Έλληνα άσου, όσο υψηλές κι αν είναι. Ο ατζέντης του Σπανούλη λέγεται ότι έχει κάνει λόγο για τιμή εκκίνησης 3 εκ. ευρώ για τον παίκτη του. Ποσό που δεν είναι καθόλου απαγορευτικό για τις ομάδες της Πόλης.

Όπως λοιπόν μυρίστηκε ο σκύλος, η Εφές σε πρώτη φάση, αλλά και η Φενέρ, θέλουν σαν τρελές να κάνουν δικό τους τον ΜVP του Φάιναλ Φορ που έλαβε χώρα τον Μάη στο "Σινάν Ερντέμ".

Το ενδιαφέρον τους, μάλιστα, δεν είναι θεωρητικό καθώς έχουν ήδη φροντίσει να πάρουν …σειρά προτεραιότητας. Έχουν δηλαδή διαμηνύσει στον Ραζνάτοβιτς ότι θα διεκδικήσουν με …χίλια τον Σπανούλη το καλοκαίρι. Η Εφές, όπως είπαμε, βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά στην εκδήλωση του ενδιαφέροντος, αλλά μέχρι το καλοκαίρι κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί.

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει φυσικά ο ίδιος ο Σπανούλης, ο οποίος έχει τονίσει ότι προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός. Προς το παρόν, βέβαια, ούτε που ασχολείται με την υπόθεση του συμβολαίου του καθώς οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τους πρωταθλητές τρέχουν.
Όταν θα έρθει ή ώρα θα βάλει κάτω τις προτάσεις του και θα αποφασίσει. Όχι μόνο με την ψυχρή λογική και το συμφέρον, αλλά και με το συναίσθημα.


www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...