Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΑΕΚ: "Συνταγή" Βέροιας με Τσίτα!

Χωρίς τον Ζοσέ Φουρτάδο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αγώνα του Σαββάτου (24/11) με τον Λεβαδειακό. Με πλάνο Βέροιας η ΑΕΚ και πιθανή είσοδο του Τσίτα στην ενδεκάδα.

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό ολοκληρώθηκε, με τον Έβαλντ Λίνεν να μην έχει στη διάθεση του τους Φουρτάδο και Μπουγαΐδη. Συγκεκριμένα, οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή και ως εκ τούτου αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Την αποστολή που δεν ακολούθησε ούτε ο Μιχάλης Παυλής, στην θέση του οποίου προτιμήθηκε ο Σταματής. Όσο για τον αντικαταστάτη του Φουρτάδο, αυτός είναι ο Θωμάς Τσίτας, ο οποίος είναι στην αποστολή και μάλιστα στην τελική δοκιμή ήταν με τους βασικούς.
Με οδηγό την Βέροια

Στην τελική δοκιμή, ο Γερμανός τεχνικός παρουσίασε την ίδια ομάδα που αγωνίστηκε και στην Βέροια με μοναδική προσθήκη τον νεαρό Τσίτα στην Θέση του Φουρτάδο. Στις υπόλοιπες θέσεις υπήρξαν οι 10 της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ντίμι κάτω από τα δοκάρια, Κοντοές και Κουτρουμπής στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Βλάχος, αριστερά ο Λαγός, στο κέντρο Κορδέρο και Φέτσης, στα άκρα Τσίτας και Φούντας ενώ πίσω από τον Κατίδη ο Γκερέιρο.

Αναλυτικά οι 18 του Έβαλντ Λινεν:
Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Τσίτας, Γκερέιρο, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταματής, Λαγός, Φούντας, Φέτσης, Β. Βλάχος, Αρκούδας, Κουτρουμπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...