Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Σοβαρότητα και συγκέντρωση με Πλατανιά»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να δείξουν σοβαρότητα και να είναι συγκεντρωμένοι απέναντι στον Πλατανιά, προκειμένου να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα, όπως τους τόνισε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην ομιλία του.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή (30/11) και μετά το τέλος ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή. Παράλληλα, ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου των Πειραιωτών, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να δείξουν την απαραίτητη προσοχή κόντρα στους Κρητικούς, τους οποίους χαρακτήρισε καλή ομάδα.

«Είδαμε τον Πλατανιά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τον οποίο νίκησε. Είναι καλή ομάδα και εμείς θα πρέπει να παίξουμε με σοβαρότητα και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια για να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Πάντως, ο 38χρονος τεχνικός στάθηκε και στον αγώνα της Τετάρτης (28/11) με την Παναχαϊκή, όπου οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που φάνηκε και από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να μην πανηγυρίσουν τη νίκη με μεγάλη διαφορά.

Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Πλατανιά έχει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, με την προετοιμασία του Ολυμπιακού να ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Ο Πάουλο Μασάδο ταλαιπωρείται από κρύωμα και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση για να προφυλαχθεί, ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Το αν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, με τον Ζαρντίμ να έχει έτοιμο τον Ιμπαγάσα για τη βασική ενδεκάδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Ολυμπιακού την Παρασκευή, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή. Αναλυτικά: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Μασάδο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ και Κοντρέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...