Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Αλαφούζος: «Πόσο θα ανεχόμαστε αυτή τη διαιτησία»;

Πυρ και μανία ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Αρετόπουλο! Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού... τιτίβισε, έχοντας αρκετά παράποντα από τον διαιτητή στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά!

«Ο Αρετόπουλος ακύρωσε κανονικό γκολ του ΠΑΟ και όλα τα φάουλ ανάποδα πόσο μπορούμε να ανεχόμαστε αυτήν την διαιτησία »; ήταν το... τιτίβισμα του Αλαφούζου, ο οποίος αναφέρεται στο κακώς ακυρωθέν γκολ του Τοτσέ, ο οποίος υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ αλλά και σε πειθαρχικές αποφάσεις του Αρετόπουλου.

 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

 Φριχτά παράπονα από τη διαιτησία του Αρετόπουλου έχει ο Παναθηναϊκός, που μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει «παρωδία» το πρωτάθλημα.
Το κείμενο αναφέρει: «Στα Χανιά σήμερα διαδραματίστηκε δυστυχώς μια παρωδία του φετινού πρωταθλήματος, που προκαλεί τουλάχιστον απογοήτευση και εκθέτει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο διεθνώς. Η επισήμανση μεμονωμένων φάσεων, όπως ένα ανύπαρκτο offside, ένα πέναλτι-φάρσα, ή μια αποβολή-ανέκδοτο θα υποτιμήσει την έκταση μιας αλλοίωσης που αδικεί κατάφωρα τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός θα προστατέψει με κάθε τρόπο τα έννομα συμφέροντά του, καθώς εδώ πια απειλείται όχι μόνο η ύπαρξη της ομάδας μας, αλλά και η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου στο σύνολό της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...