Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Παναχαϊκή: Παράπονα για διαιτησία και φιλοξενία

Μια μακροσκελέστατη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, όπου δίνονται συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας για την απόδοση απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ εκφράζονται παράπονα για τη διαιτησία και τη φιλοξενία.

Αναφέρονται μια σειρά από φάσεις που η πατρινή ομάδα θεωρεί ότι αδικήθηκε, ενώ εκφράζεται η απορία πως επιτρέπεται η είσοδος στο «Γ. Καραϊσκάκης» η είσοδος σε κατηγορούμενους για τα στημένα και όχι σε έναν πρώην πρόεδρο και μεγαλομέτοχο μιας ιστορικής ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1) Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό τιμ για την αγωνιστική εικόνα την οποία παρουσίασαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο ηλικίας 39 ετών προπονητής μας Γιώργος Κούτσης , ο βοηθός του Θεοδόσης Γεωργάκης και ο Βαγγέλης Καράτσης προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, αγωνίστηκαν (8 ποδοσφαιριστές από ηλικίας 19-24 ετών) και 3 ποδοσφαιριστές έως 28 ετών (Vunk 25 ετών, Σαλαμαστράκης 28 ετών, Πίτκας 28 ετών) και χρειάστηκε ένα ανύπαρκτο φάουλ για να ανοίξει το σκορ από τον χαρισματικό σκόρερ Τζιμπούρ και ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Μήτρογλου από ένα κόρνερ για να ηττηθεί η ομάδα μας.

2)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχοντας ως μάρτυρα όλη την φίλαθλη Ελλάδα που παρακολουθούσε το matchα πέδειξε παρά τις σημαντικές ελλείψεις της (έλειψαν λόγω τραυματισμού Oliseh, Diogo, Hourtado, Ντίνας, Γεωργίου, Mapuku) ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα τουλάχιστον από τις 10 από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος της Super League που αγωνίζονται με ποδοσφαιριστές οι οποίοι ούτε στην 18άδα της ομάδας μας δεν θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν και θα έπρεπε από το προηγούμενο καλοκαίρι να είναι αναπόσπαστο μέλος των ομάδων της Super League εξασφαλίζοντας αγωνιστικό ήθος στο πρωτάθλημα της Super League και όχι αγωνιστική υποτέλεια.

3)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δικαιούται να διαμαρτύρεται για το σύνολο των αποφάσεων του διαιτητή Θάνου ο οποίος έδινε κάρτες και φάουλ μόνο εις βάρος της ομάδας μας , σφυρίζοντας για πρώτη φορά φάουλ υπέρ της Παναχαϊκής στο 21 λεπτό αφού οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αγωνίζονταν πολύ σκληρά αφήνοντας ατιμώρητους τους παίκτες που αγωνίζονταν σκληρά πιθανότατα λόγω της επισκέψεως του Μαρινάκη στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα και λόγω του πριμ για την επίτευξη πολλών γκολ εις βάρος μας όπως έγραψαν στο σύνολο του τύπου.

Αλήθεια κ. Θάνο με τι τιμωρείται η αγκωνιά του Ντιακιτέ στο κεφάλι του Λίτση που έμεινε αναίσθητος για 2 λεπτά;

Μόνο ο Κοντρέρας έπρεπε να δεχθεί κάρτα στο 89 λεπτό;

Ποιο φάουλ έκανε στον Τζιμπούρ ο Βοσκόπουλος , ποιο φάουλ έκανε ο Fation όταν πήρε την κίτρινη κάρτα;

Αξέχαστος θα μας μείνει ο βοηθός διαιτητή Σταυρουλάκης Γεώργιος ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 1-0 μόνο, ανέκοψε με ανύπαρκτα οφσάιντ τον 19χρονο ποδοσφαιριστή μας Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο όταν έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο μεταδίδων το παιχνίδι λαλίστατος δημοσιογράφος κ. Αλέξης Σπυρόπουλος δεν έκανε κανένα σχόλιο για αυτές τις φάσεις, όταν προς τιμήν του το συνδρομητικό κανάλι τις προέβαλε έστω για μια φορά ενώ την φάση της δήθεν γρονθοκοπήσεως εκτός φάσεως του Μήτρογλου από τον Σαλαμαστράκη την προέβαλε 3 έως 4 φορές, ευτυχώς γιατί έτσι αποδείχτηκε ότι δεν έγινε τίποτα τέτοιο στο γνωστό για το σκληρό του μαρκάρισμα παιχνίδι Μήτρογλου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την υποδειγματική φιλοξενία της στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στις 19 Δεκεμβρίου στην Πάτρα, είτε στο στάδιο της Αγυιάς είτε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, αλλά λυπάται ιδιαίτερα γιατί η ΠΑΕ Ολυμπιακός προτίμησε να φιλοξενήσει στις προεδρικές σουίτες αντί του πρώην προέδρου και πρώην μεγαλομετόχου για 5 ακόμα μήνες τιμωρημένο για εξύβριση του διαιτητή Αμπάρκιολη, τον ισόβια αποκλεισμένο για τα στημένα παιχνίδια Αχιλλέα Μπέο και τον τιμωρημένο για 7 χρόνια από κάθε ποδοσφαιρική ιδιότητα το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Τσακογιάννη (6 χρόνια γενικού αρχηγού της Ηλιούπολης, όταν πυροβολούσαν το πούλμαν του Παναιτωλικού και έκοβαν τα δοκάρια του γηπέδου στον αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου) και νυν ψευδομάρτυρα Πέτρο Σταθάκη.

Φαίνεται για τον κ. Μαρινάκη και τους ανθρώπους του είναι καλύτερα να φιλοξενούνται στις σουίτες για τους αγώνες του Ολυμπιακού μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Αχιλλέας Μπέος και το πρωτοπαλίκαρο του Τσακογιάννη παρά τον μοναδικό μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση των στημένων αγώνων κ. Αλέξη Κούγια.

Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...