Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-0

Με το "χρυσό" γκολ του Ντε Βινσέντι στο 37', ο ΠΑΣ Γιάννινα έκαμψε με 1-0 την αντίσταση του ΟΦΗ και ξέφυγε ακομα περισσότερο απο τη γραμμή του υποβιβασμού. Με 10 παίκτες από το 82' οι Κρητικοί.


Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εμφανώς καλύτερος από τον ΟΦΗ και το 1-0 με το οποίο πήγε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο.
Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 8' για την ομάδα του Χριστόπουλου: Ο Πάντος έκανε ωραία ατομική ενέργεια πριν τροφοδοτήσει τον Γεωργίου, αυτός έδωσε με τη σειρά του στον Κοροβέση, με το κοντινό πλασέ του τελευταίου υπό πίεση να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γουναρίδη.
Η συνέχεια βρήκε αμφότερες τις ομάδες να έχουν από αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να αδυνατούν να πατήσουν στα αντίπαλα καρέ, με τους Ηπειρώτες να απειλούν εκ νέου λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου αλλά το σουτ του Κοροβέση να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 Στο 34' ο Γουναρίδης κατάφερε με εντυπωσιακή εκτίναξη να βγάλει σε κόρνερ την κεφαλιά του Τζημόπουλου, όμως τρία λεπτά αργότερα δεν είχε "απάντηση" στην νέα επιθετική προσπάθεια του ΠΑΣ.
Ο Ντε Βινσέντι εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Γουναρίδη και τελικά κατέληξε στη δεξιά γωνία του (1-0).
Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο 45άλεπτο, διάστημα στο οποίο ο ΟΦΗ φάνηκε ελάχιστα επιθετικά, με τους Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου και Σίσιτς να είναι καλά μπλοκαρισμένοι.
Το πρώτο τέταρτο στην επανάληψη πέρασε χωρίς να το... καταλάβει κανείς, καθώς δεν σημειώθηκε τίποτα το ιδιαίτερο, όμως η συνέχεια βρήκε έναν ΟΦΗ μεταμορφωμένο αισθητά προς το καλύτερο να δημιουργεί "πονοκεφάλους" στον Φεγκρούς.
Στο 60' μάλιστα ήταν ο γκολκίπερ του ΠΑΣ που "κατέβασε τα ρολά" κρατώντας το 1-0: αρχικά απέκρουσε δυνατό σουτ του Σίσιτς έξω από την περιοχή για να ολοκληρώσει την φάση του ματς λέγοντας ξανά "όχι", αυτή τη φορά σε κοντινό πλασέ του Παπάζογλου.
Τρία λεπτά αργότερα οι Κρητικοί είχαν νέα μεγάλη ευκαιρια, όμως του δυνατό σουτ του Λαμπρόπουλου έξω από την περιοχή έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φεγκρούς.
Το δεκάλεπτο του... τρόμου για την άμυνα των γηπεδούχων "έκλεισε" με μία ακόμα ευκαιρία του ΟΦΗ. Ο Σαρ έπιασε θεαματικό ανάποδο ψαλίδι ύστερα από σέντρα από τα δεξιά, με τον Φεγκρούς να παρακολουθεί όμως την πορεία της μπάλας και να μπλοκάρει σταθερά.
Στη συνέχεια η επιθετικότητα του ΟΦΗ ξεθύμανε ενώ στο 82' η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έμεινε και με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βερόν (αυστηρή η πρώτη κάρτα που είδε στο 72').
Το τελευταίο δεκάλεπτο αλλά και οι καθυστερήσεις βρήκαν τους Κρητικούς να κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια για την ισοφάριση, όμως οι παίκτες του ΠΑΣ κατάφεραν με έμφαση στην άμυνα να διαφυλάξουν το 1-0 και να σφραγίσουν ένα ακόμα "χρυσό" τρίποντο στη μάχη τους για παραμονή στη Super League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Πάντος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Ντε Βινσέντι (66' Βίλα), Τσουκαλάς, Γεωργίου (91' Νικλιτσιώτης), Κοροβέσης (85' Κεϊτά), Ίλιτς
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Σαρ, Μπανούσης (46' Βιτώρος), Κουτσιανικούλης (71' Ζορμπάς), Παπάζογλου, Βάντο (87' Περογαμβράκης), Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Σόουζα, Σίσιτς
Κίτρινες κάρτες:  Μιχαήλ (58'), Λίλα (70'), Βίλα (79') / Σόουζα (22'), Βερόν (72')
Κόκκινες κάρτες: Βερόν (82' δεύτερη κίτρινη)
Σκόρερ: Ντε Βινσέντι (37')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...