Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Νίκησε και τον Πανιώνιο ο Αστέρας Τρίπολης

Προελαύνει στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης. Με τέρματα των Ντε Μπλάσις στο 1΄ και Ουσέρο στο 39΄, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου, που μείωσε στο 82΄ με τον Κολοβό. Η ομάδα της Αρκαδίας «έπιασε» - προσωρινά - στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ.

Το γκολ από τα αποδυτήρια που πέτυχαν οι γηπεδούχοι άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Ο Ντε Μπλάσις εκμεταλλεύτηκε την ωραία μεταβίβαση του Φραγκουλάκη κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει και πήρε τον έλεγχο του ματς, χωρίς όμως να δημιουργεί ευκαιρίες, ενώ αντίθετα ο Αστέρας απείλησε στο 36΄ με κεφαλιά του Γκάμπριελ (άουτ). Τελικά η ομάδα του Τσιώλη διπλασίασε τα τέρματά της στο 39΄ με εξαιρετικό σουτ του Ουσέρο έξω από την περιοχή, ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία με τον Ναβάρο λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Κι ενώ το ματς κυλούσε... ήρεμα, ένα μακρινό σουτ του Κολοβού στο 82΄ νίκησε τον Φούλοπ, «έγραψε» το 2-1 και έδωσε ελπίδες στον Πανιώνιο. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση και γνώρισαν την 5η εφετινή τους ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...