Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΑΣΤΕΡΑΣ Τρίπολης - Μπάκος: «Την Κυριακή το βράδυ να είμαστε τρίτοι»

Στην Τρίπολη για δεύτερη εβδομάδα παρέμεινε ο Δημήτρης Μπάκος, ο οποίος μίλησε στους παίκτες του Αστέρα ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, ζητώντας την… τρίτη θέση.

Ο εκ των μεγαλομετόχων «ζεστάθηκε» από τη νίκη των Αρκάδων επί του Ατρομήτου και ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν το ίδιο πάθος και απέναντι στον Πανιώνιο την Κυριακή (25/11, 17:15), καθώς με νίκη ο Αστέρας θα βρεθεί τρίτος.

«Ξεχάστε το ματς με τον Ατρόμητο. Χαρήκαμε όλοι για αυτή την επιτυχία, αλλά μας περιμένει άλλο παιχνίδι με μία ομάδα που δεν είναι τυχαία σε αυτήν τη θέση. Δεν είναι όμως καλύτεροι από μας. Την Κυριακή το βράδυ θέλω να είμαστε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Πάμε για το απόλυτο στο γήπεδό μας. Δώστε τα όλα και εδώ είμαστε εμείς. Να είμαστε μία οικογένεια, μία γροθιά. Και αυτοί που παίζουν και αυτοί που δεν παίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπάκος.

Πάντως, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, με τον Σάκη Τσιώλη και τους ποδοσφαιριστές να προετοιμάζονται για το εν λόγω παιχνίδι με… συνταγή Ατρομήτου, καθώς δεν αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...