Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδας: Πρεμιέρα για τους «μεγάλους» στη γ΄ φάση

Πρεμιέρα στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα, με τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας να εκκινούν στη διοργάνωση των εκπλήξεων.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Παναχαϊκή στοχεύοντας σε μια ευρείας έκτασης νίκη. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Λεονάρντο Ζαρντίμ, έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει πολλούς από τους ποδοσφαιριστές του που έχουν αρκετούς αγώνες στα πόδια τους, ως εκ τούτου άφησε εκτός αποστολής τους Κάρολ, Τοροσίδη, Μανιάτη, Αμπντούν, Χολέμπας και Ιμπαγάσα.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας ο Πανιώνιος θα παίξει στον Ταύρο με τον Φωστήρα, ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον Πιερικό και ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στο «Θ. Βαρδινογιάννης» τον πρωτοπόρο της Β΄ Εθνικής, Απόλλωνα Σμύρνης. Τέσσερις ακόμη αγώνες θα διεξαχθούν αύριο και άλλοι οκτώ την επόμενη εβδομάδα, ενώ από την παρούσα φάση και ύστερα οι αναμετρήσεις είναι «διπλές».

Το πρόγραμμα (όλες οι συναντήσεις θα μεταδοθούν από την OTE TV): Φωστήρας-Πανιώνιος (14:30), Λεβαδειακός-Πιερικός (18:30), ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης (18:30), Ολυμπιακός-Παναχαϊκή (20:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...