Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Το... θαύμα του Γκοβού

Το γκολ του Γκοβού στη Βαρκελώνη είναι για τους Γάλλους μέσα στις δέκα σημαντικότερες στιγμές του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέσα στις δέκα ξεχωριστές στιγμές του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ συμπεριέλαβε η γαλλική ιστοσελίδα Slate.gr το γκολ του Σίντνεϊ Γκοβού στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων στο «Καμπ Νου». Ο Γάλλος είχε ανοίξει το σκορ για τον Παναθηναϊκό στην ήττα με 5-1 από την Μπαρτσελόνα και για τους Γάλλους είναι σημαντική στιγμή, καθώς ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκαν οι Καταλανοί, οι οποίοι το βράδυ θα κοντραριστούν με τη Μάντσεστερ για την κορυφή της Ευρώπης.

Aναλυτικά όσα γράφει το αφιέρωμα στο γκολ του Γκοβού με τίτλο «Το θαύμα: Σίντνεϊ Γκοβού»: «Αναγκασμένοι να διαλέξουμε ανάμεσα στον Μέσι και τον Ινιέστα, ξεχνάμε λίγο ότι η πορεία της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη σεζόν δεν ήταν πάντα ήρεμη. Δύο ισοπαλίες κόντρα στην Κοπεγχάγη και τη Ρούμπιν Καζάν, μία ήττα από την Άρσεναλ στο πρώτο ματς. Κυρίως η Ιστορία έγραψε ότι το πρώτο γκολ που δέχτηκαν οι Καταλανοί στη διοργάνωση ήταν στο γήπεδό τους από τον Σίντνεϊ Γκοβού, έπειτα από μια έμπνευση του Τζιμπρίλ».


www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...