Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Τέτοιες συμπεριφορές υπηρετούν μόνο τη βία»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα παράπονα του Ολυμπιακού προς την διαιτησία τονίζοντας πως έτσι υπηρετούν τη βία. Γίνεται αναφορά στο μπουκάλι του Τεόντοσιτς και στη νοημοσύνη των φιλάθλων.

Στη πράσινη ανακοίνωση αναφέρεται πως ο Παναθηναϊκός δεν μίλησε για τη διαιτησία στα τρία ματς που έχασε από τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες ψάχνουν άλλοθι για τις ήττες τους. Πάντως, στο τέλος τονίζεται πως είναι μάταιος ο κόπος των «ερυρθόλευκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό σε τρεις συνεχόμενους αγώνες. Η διαιτησία έκανε λάθη εις βάρος του Παναθηναϊκού, αλλά εμείς συνειδητά και υπεύθυνα αποφύγαμε τις δημόσιες καταγγελίες σε βάρος της, γιατί τέτοιες συμπεριφορές υπηρετούν μόνο τη βία. Άνθρωποι του Ολυμπιακού, αντί να συμβουλεύσουν τους παίκτες της ομάδας τους να παίζουν καλό μπάσκετ και να σταματήσουν να προκαλούν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ρίχνοντας εναντίον τους μπουκάλια -με αψευδή μάρτυρα σχετικό βίντεο- αναζητούν με αγωνία άλλοθι για τις ήττες τους, επιτιθέμενοι σε φανταστικούς εχθρούς και υποτιμώντας τη νοημοσύνη του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας. Μάταιος κι αυτή τη φορά ο κόπος τους».
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...