Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποθέωση στην προπόνηση με Αγγελόπουλους

Την έμπρακτη αγάπη του στην ομάδα δείχνει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Στα δύσκολα, οι οργανωμένοι βγήκαν μπροστά και πάνω από 200 άτομα πήγαν στο ΣΕΦ, μπήκαν στο γήπεδο και ζήτησαν το διπλό στο ΟΑΚΑ! Εκεί και οι Αγγελόπουλοι.

Πρόκειται για μια κίνηση άνευ προηγουμένου για την ομάδα μπάσκετ. Ο κόσμος στηρίζει τον Ίβκοβιτς και τους παίκτες του στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, γι αυτό και είναι δίπλα στην ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το ΣΕΦ και μπήκαν στο γήπεδο σε προπόνηση.

«Είμαστε δίπλα μας, φέρτε μας το διπλό. Μπορείτε και σας πιστεύουμε», ήταν ορισμένα από τα λόγια των οπαδών προς τους ερυθρόλευκους. Κι αυτό, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όσους πίστεψαν ότι ο κόσμος έπαψε να στηρίζει την ομάδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Αυτή η κίνηση ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν η ομάδα λίγες ώρες πριν από το δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ και σίγουρα δίνει δύναμη σε παίκτες και Ντούντα, για τη μεγάλη μάχη της Κυριακής. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως στην προπόνηση της ομάδας μας βρέθηκαν και οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.


www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...