Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΠΑΟΚ : Πεντάρα στον Ολυμπιακό Β. αλλά χωρίς αντίκρυσμα...

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε εύκολα με 5-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο της Τούμπας. Παρά τη νίκη οι παίκτες, το τεχνικό τιμ αλλά και η διοίκηση του "Δικεφάλου" δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν όσο θα ήθελαν αφού την ίδια στιγμή στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός νικούσε την ΑΕΚ με 2-0, αποτέλεσμα που διατηρούσε τους «πράσινους» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ και του έδινε την πρόκριση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Σαλπιγγίδης (1΄, 51΄), Βιεϊρίνια (12΄), Αρίας (39΄) και Μουσλίμοβιτς (67΄) ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε με πέναλτι ο Μαρτίν στο 82΄.

    Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του ΠΑΟΚ αφού μόλις στο 12ο δευτερόλεπτο ο «Δικέφαλος του Βορρά» άνοιξε το σκορ. Ο Λίνο ξεκίνησε κούρσα από αριστερά, σέντραρε παράλληλα στην περιοχή και ο επερχόμενος Σαλπιγγίδης με προβολή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στα πρώτα λεπτά και στο 12΄ ήταν η σειρά του Βιεϊρίνια να σκοράρει. Μετά από έξοχη ενέργεια του Πορτογάλου, όπου απέφυγε τον Ρόκα, σούταρε από τα 25 μέτρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γιακούποβιτς για το 2-0. Στο 26΄ ο ΠΑΟΚ έχασε διπλή ευκαιρία να σημειώσει και τρίτο τέρμα όταν το σουτ του Σαλπιγγίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Βόλου αλλά ούτε και στην επαναφορά μπόρεσε να νικήσει τον Γιακούποβιτς ο Φωτάκης. Ο ΠΑΟΚ ότι δεν κατάφερε στο 26΄ το κατάφερε 6 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου όταν ο Αθανασιάδης πάσαρε στον Σνάουτσνερ, ο οποίος με τη σειρά του έστρωσε στον Αρίας και ο τελευταίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

    Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειχνε να τα έχει παρατήσει, ο ΠΑΟΚ συνέχιζε στους ίδιους ρυθμούς και στο 51΄ ο Σαλπιγγίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-0. Στο 67΄ μετά από μπαλιά στον κενό χώρο του Λίνο για τον Μουσλίμοβιτς, ο Βοσνιος πλάσαρε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-0. Στο 82ο λεπτό ο Σαβίνι ανέτρεψε τον Σολάκη στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και ο Μαρτίν που ανέλαβε την εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

    Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

    Κίτρινες: Σαβίνι - Σολάκης, Ρόκας

    Κόκκινες: Σαβίνι (82΄ δεύτερη κίτρινη), Σολάκης (87΄ δεύτερη κίτρινη)

    Οι συνθέσεις:

    ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς (30΄ Κρέσιτς), Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Μπαλάφας (19΄ Σαβίνι), Λίνο, Βιτόλο, Αρίας, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ρόκκας, Ζαραδούκας (46΄ Ακόστα), Γκότοβος, Αλβάρεζ (61΄ Ζέρη), Νέμεθ (39΄ Ζέλεσι), Μπρέσκα, Μόνχε, Σολάκης, Μαρτίν.
aggelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...