Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πόλο: Προκρίθηκε στον τελικό της Α1 ανδρών η Βουλιαγμένη

Στους τελικούς του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών μετά από επτά ολόκληρα χρόνια προκρίθηκε η Βουλιαγμένη. Οι Μπέμπηδες επικράτησαν 6-4 του Πανιωνίου στον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ και πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς για πρώτη φορά μετά το 2004.

Η Βουλιαγμένη αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη στον καθοριστικό αγώνα για την πρόκριση. Στηρίχθηκε στην πολύ καλή της άμυνα και βρήκε τις λύσεις στην επίθεση, απέναντι στην επίσης καλή αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου. Οι Κυανέρυθροι ωστόσο, μπορεί να ήταν καλοί στην άμυνα, αλλά δεν είχαν σωστές επιλογές στην επίθεση, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν.

Το ματς ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Στο τέταρτο οκτάλεπτο ωστόσο, ο Γιώργος Κατσαούνης με δύο συνεχόμενα γκολ έκανε το σκορ 5-2 (2.52’ πριν τη λήξη) και έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στους Μπέμπηδες. Ο Δημήτρης Μάζης μείωσε σε 5-3, 1.43’ πριν το φινάλε με εύστοχο πέναλτι, αλλά ο Αλέξανδρος Γούνας (1.12’ πριν το τέλος) έδωσε τη χαριστική βολή στον Πανιώνιο κάνοντας το 6-3.

Στη σειρά των τελικών, η οποία ξεκινά την Τετάρτη (25/05), η Βουλιαγμένη θα βρει απέναντί της τον Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-0, 1-1, 3-2.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τεό Λοράντος): Κατσαούνης 2, Γκακ 1, Καρούντζος 1, Βουλγαράκης 1, Γούνας 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Μάζης 2, Κοκκινάκης 1, Καπότσης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...